Technopat Sosyal'de sevmediğiniz şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur olmaz konu kilitlenmesi.

Konu açtım, zaman tablosuna uygunsuz ban attınız diye. Cevap verip konuyu kilitliyor, yahu bırak da cevap vereyim. Bizim cevap hakkımız yok sanki hep kendileri haklı.
Geçen gün de uygunsuz üslup'dan ban yedik, millet argo kullanıp bir harfini yıldızlıyor ban yok. Ben birine az öteye dedim diye uygunsuz üsluptan ban yedim. Artık konu bile açmıyorum, gelip konuyu kilitliyorlar zaten.

Genel olarak birkaç kişi hariç moderasyondan haz etmiyorum. Artık sizi sevmiyorum diye de ban atmazsınız herhalde.

Bir de Kullanıcı İncelemeleri'ne saçma sapan konular onaylamaları, kardeşim bakmıyor musunuz burası hangi bölüm diye? Konuları raporlamaktan yoruldum.

380383

Milletin konusunun başlığını değiştireceğinize, konu kilitleyeceğinize şu konuları düzgün kategorilerde onaylayın.

Technopat sosyal'e her girdiğimde takip etmek istediğim bölümler yerine tekrar eden konular görmek.

Üstte "Sosyal" sekmesinin yanına takip ettiğim bölümlerle ilgili açılan konular için sekme olarak kısayol eklenmeli ve oraya takibe aldığımız konular düşmeli. Örneğin Android Uygulamaları, Oyun Tavsiyeleri ve Sinema & TV bölümlerini takibe aldığımda o sekmede o konuları göreyim istiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı