Technopat Sosyal'de sevmediğiniz şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistem konularında sistem özelliklerini belirtmeyenler, her bilgisayara Windows 7 önerenler, olmayacak bilgisayarlara Windows 10 önerenler (ki ben de bunu yaptım, şimdi pişmanım). "Yeni topladığım sistemde şu hatayı alıyorum." diyor. Biz senin yeni topladığın sistemini nereden bilelim? Onu da geçtim, sistem özelliklerini sorduğumuz zaman hiçbir şey söylemiyor ya da "Sistem imzamda." diyor.

Konulara saçma sapan cevap veren üyeler, kural bilmeyen ya da egoist moderatörler de beni sinirlendiren şeyler. Bir de korsan olan bir şeye destek bekleyenler de beni sinirlendiriyor.

Bazı kullanıcılar var, ama hep aynı insanlar dikkatimi çekiyor, her konuyu hemen din veya siyasi bir kavgaya çevirme çabasında. Yani sebebi ne? Bu kadar tartışma meraklısı isen git münazaraya yazıl ne bileyim:) Tamam dini konularda konuşalım ama sabit fikirli bir insanla nereye kadar konuşabilirim. Adam dinlemiyor ki beni:)

Evet, böyle bir konu nasıl olduysa hemen dine kaydı. Anlamadım gitti.

- Kafasına göre, keyfi yasaklamalar yapan yöneticiler.
- Canının istediği mesajı "gereksiz" olarak işaretleyen yöneticiler.
- Sunucuların sürekli olarak yavaşlaması ve sistem hatalarını kabul etmeyen yöneticiler.
- Bir sebepten dolayı hata aldığınızda açıklama yapmayan, sebep sorduğunuzda yeniden ceza veren yöneticiler..
- Sadece mesajı düzenlemiş olmak adına başlık ve içeriği aslından kopartıp başka bir yere çeken yöneticiler..............

Sitenin bu yetki olayını iyice gözden geçirmesi lazım. Sadece bu yöneticiler yüzünden siteden elimi çektim. Her gün online olup bir sürü mesaj okurken/yazarken, şimdilerde sadece bana gelen bir bildirim var mı diye uğruyorum...

Ha şu da diğer bir sebeptir. Spesifik konular açtığınızda yanıt alamıyorsunuz. Uğraşıp, hata yapıp yine kendiniz çözüyorsunuz. Ancak bilmem kaç liraya sistem toplama diye bir başlık açarsanız o başlık coşuyor. Bu da demektir ki site amacını yitireli çok olmuş. Sistem önerileri ve toplama ip uçları şeklinde isim/slogan değiştirmesi gerekecek yakında diye düşünüyorum.

Sitede özel mesaj kapalı. İsteniyor ki özel iletişim bilgilerimizi alenen buradan yazalım. Bu bir zorlamadır. Şahsım adına söylüyorum ki ben bunu yapmam / yapamam.

Sosyalde sevmediğim olay budur.

Hadi size iyi sosyalleşmeler.. 2000 TL'ye elle tutulur bir sistem toplayamaz, elinizdeki sistemi de kul hakkına girmeden fahiş bir fiyata satamazsınız...

Konuların herkese açılmadan incelemeye alınması. Madem öyle bir kural koyuyorsunuz hızlı yapın, bazı konularımın 1 saatte açıldığını biliyorum.
Ban atmadan önce bi sorun soruşturun ya!
Geçen sefer yediğiniz banları söyleyin gibi bir konuya “Ben ban yiyince başka bir tarayıcıdan giriyorum sıkıntı çıkmıyor” gibi bir şey söyledim ama troldü herkes rapor etmiş boşuna ban yedim. Yetkililere ulaşmaya çalıştım ama forumu bayadır kullanmıyorum ulaşamadım. Şuna bir çare getirin.

Ha şu da diğer bir sebeptir. Spesifik konular açtığınızda yanıt alamıyorsunuz. Uğraşıp, hata yapıp yine kendiniz çözüyorsunuz. Ancak bilmem kaç liraya sistem toplama diye bir başlık açarsanız o başlık coşuyor. Bu da demektir ki site amacını yitireli çok olmuş. Sistem önerileri ve toplama ip uçları şeklinde isim/slogan değiştirmesi gerekecek yakında diye düşünüyorum.

Spesifik açtığın konuda yaşadığın hatanın çözümü belki o konuyu ziyaret edecek binlerce kişiye yardım edecek? Zaten Technopat Sosyalin amacı bu değil mi? Bir şey satarken özel bilgilerini vermek istemiyorsan yaz mail adresini adam sana yazsın gönder ordan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı