- Makaleler
- 13
Intel tabanlı bilgisayar toplamak isteyen arkadaşa zorla AMD tabanlı sistem önermek.
Aynen hocam. Bende Azerbaycanlıyım, çok anlamıyorum Türkçe yazım kurallarından. Sürekli "ban" yiyorumBenim gibi Türkçe klavye yada herhangi bir şekilde Türkçe dilini kullanmayan insanlar için bir konu açmak resmen eziyet, her saniye ceza alıyoruz. Forumda bir şey yazacağım diye klavyemi olmayan Türkçe karakterli hale getirip yazmaya çalışıyorum. Bu sefer nokta virgül vb. yer değiştirince gene ceza yiyorum virgül yerine ç basıyorum vs diye. Tek sevmediğim yanı Türkçe forumunda gibi her dakika imla uyarısı alıp o gün açtığım konuya mesaj atamayıp yardımları kaçırmam. Çok saçma.
K ibaresini küçük yazdığınızdan uyarı alsaydınız kısaltma uyarısı alırdınız. Aldığınız uyarı imla uyarısı, "i9 u" yazdığınızdan dolayı imla uyarısı aldınız. Evet, i9 9900K %40 daha iyi çoklu çekirdekteHiç unutmam, i9 9900K ile i7 9700K arasında oyunda çok FPS farkı olmadığını söylediğim bir konuda i9 9900K işlemcisi olan bir moderatörden sırf ''K'' ibaresini küçük yazdığım için ban yemiştim. Altına da alıntılayıp ''%40 fark var'' yazmıştı...
Windows 7 konularını bu şekilde kilitlemiyoruz, eğer kilitlenen varsa raporlayın lütfen.Genelde yazılanlar haricinde benim de sevmediğim bir konu var.
Mesela Windows 7 ile ilgili birisi problemini yazıyor,
hemen cevap "Windows 7'ye destek vermiyoruz".
Ya siz vermeyin, belki aynı sorunu yaşayan birisi var.
Sadece moderatörlerden yardım istenmiyor ki, tüm üyelerden yardım isteniyor.
Windows 7'ye destek vermiyoruz demek, forumun sahibi üyeler değil biziz demektir.
Oysa forumlar, üyelerindir. Moderatörler sahip değil düzenleyicidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.