Technopat Sosyal'de sevmediğiniz şeyler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum kapak fotoğrafı dediğin; profil sayfamızda bulunan arka plan fotoğrafı mı oluyor?
Benim profile bir bakar mısın? Ben geçenlerde kapak fotoğrafı eklemiştim.
Ben de eskiden eklemiştim de şu an ekleyemiyorum. Sizinki var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı arkadaşlar yine şikayet etmiş kurallardan. Arkadaşlar bakın, kurallarla inatlaşmak yerine kurallara uymaya çalışırsanız hepimiz için daha rahat olur. Ben kendimden pay biçerek söylüyorum bunu. Bu kurallar dün konulmadı. Siz kayıt olmadan önce de vardı. 2012'den beri Türkçe hakkındaki tutum hemen hemen aynı. 7 yıldır biz aynı şeyi duruyoruz ama bazı üyeler inatla "nasıl olsa ceza yerim" diyerek yanlış yazmaya devam ediyor. Ben de onlara diyorum ki, sizlerin çabasını göremiyoruz. Doğru yazmaya çalışsanız, inanın ceza vermiyoruz. Kimlerin çabaladığını ben az buçuk biliyorum ve inanın onları desteklemeye çalışıyorum. Bazı insanların mesajını düzeltmek 5 dakikayı buluyor. Ceza vermediğimizde de aynı hataları daha uzun bir mesajda yapınca oturup baştan uğraşıyoruz ki moderatör arkadaşlarım bu duyguyu iyi bilirler.

Bakın, 2012'de katıldıktan sonra 2 defa üst üste Türkçe kuralları cezası yemişim ve ondan sonra bir tane bile Türkçe hakkında cezam yok. Peki neden diye sormak gerekiyor. Çünkü dikkat etmeye başladım. Ha, hiç mi hatam yok? Geçmişteki mesajlara baktığımda hatalar hala var ama biz kimseye ufacık hatalarından dolayı ceza vermiyoruz. Verdiysek de, aynı hatayı sürekli yapıyorsa vermişizdir.

Hala daha insanlar ban atmaya yer aradığımızı düşünüyor, ben buna dert yanıyorum. Yine kendimden bahsedecek olursam, inanın bazı günler oluyor hiç kimseye ceza vermiyorum. Unutuyorum çünkü :)

Edit: Yine uzun yazmışım :)

TL/DR: Yazımınızı düzeltmeye çalışın, cezalarda biz yardım ederiz :)

Son düzenleme:
Aliexpress'ten, Amazon'dan ürün almak güvenilir mi? Amazonda 1000 liralık ürün 500 liraya denk geliyor alınır mı? Bunu sorarken tabi ki ship ve deposite bakmamış ama bu konu hakkında yüzlerce konu varken yinede konu açmış kişiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı