Technopat Sosyal'de yardım azaldı mı?

Maalesef gençliğimize sosyal medya tarafından (+1M olan neredeyse tüm hesaplar) muazzam bir algı yönetimi ile cinsel şeylere yönlendiriliyor.
Daha çok cinsel açlık ve aileler tarafından cinsel eğitim verilmemesinden kaynaklanıyor.
Bilmediklerini gelip burada soruyorlar.

Sorun çözen sayısı azaldı, konu açan sayısı ve konular arttıkça arttı. Ben yine nadiren sorun çözmeye yardımcı oluyorum ama çoğu zaman konular boş kalıyor, kimse sorun çözmez hale geldi. Konu açanlar da genelde sorun çözme odaklı değil de tamamen sorunu çözdürme odaklı burada.

Bilgisi yüksek olan kişiler çok fazla önemsenmediği için veya başka bir nedenden dolayı forumu bıraktı. Eskisi gibi düzgün konular açılmıyor, konu dışı konu üzerinden canları sıkıldığında konu açıyorlar.

Örnek olarak Kreato adlı bir arkadaş vardı ve kendi Linux'unu hazılıyordu. Moderasyondan dolayı forumdan ayrıldı.

Son düzenleme:
Arkadaşlar genel itibarı ile forumdaki üyelerin gereksiz konulardan bıktığının farkındayım bugün bir mastürbasyon konusu açıldı ve konuya tepki gösterdiler.

1659651453002.png

Tamam sosyal içerisinde fazlasıyla gereksiz konu oluyor buna katılıyorum lakin sağlık kategorisinde açılmış bir mastürbasyon konusuna neden tepki gösteriyor Technopat halkı bunun cevabını verirseniz sevinirim.

Tamam sosyal içerisinde fazlasıyla gereksiz konu oluyor buna katılıyorum lakin sağlık kategorisinde açılmış bir mastürbasyon konusuna neden tepki gösteriyor Technopat halkı bunun cevabını verirseniz sevinirim.
Mastürbasyon konusu çünkü?
Amma velakin bu konuyu burada açıyor?

Evet azaldı. Çözüm alamadığım bir sürü konum var. Alakasız konular (konu dışı) binlerce hit almaya başladı. Yardım sitesi değil de eğlence sitesine döndü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı