Technopat Sosyal'den yapmasını istediklerim

Siz yazdıklarıma katılıyor musunuz?

• Evet katılıyorum

• Hayır katılmıyorum

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Çok doğru bir tespit. Bilmediğim bir sürü yazım kuralını burası sayesinde öğrendim.
Oops. "Türkçe'yi" yazmak yerine "Türkçeyi" diye yazmışım. Ban kokusu almaya başladım. Zaten ban yemişim.

Edit: Sanırım tam tersi. Ayırdığım için ban yemişim.

20200716_153606.jpg

Son düzenleme:
Mesajları tek tek okumakla gerçekten uğraşamadım. Yazıldıysa kusura bakmayın.
Konu dışı kategorisi galiba sadece ana sayfadaki ''Yeni konular'' sekmesinde gözükmüyor. Bu kategorinin yeni konular ve yeni mesajlara ait ana menü ve sağdaki menülerde gözükmemesinin iyi olacağını düşünüyorum.
Screenshot_3.png

Screenshot_1.png

Screenshot_2.png
Gerçekten beni bile konu dışı kategorisine çeken konular açılıyor. Bunun yardım konuları için fazla dikkat dağıttığını ve yeni gelen üyelerin tartışma konularına daha fazla kaydığını düşünüyorum. Forum kurallarına alışamadan tartışmaya girip, ceza alan üye çok fazla diye düşünüyorum.

Ayrıca siyaset, din vb. konuları, gerçekten görmemek için Sosyal medyayı az kullanıyorum. Twitter mesela sağ taraftaki gündemim, başka bir ülkeye ait. Forumda bunları sadece tercih eden kullanıcının, kategoriye gidip tartışması gerektiğini düşünüyorum. Böylece gerçekten bu konulardan boğulan üyelerin, rahatça insanlara yardım edebileceğini düşünüyorum.

Bu yorumu gören yetkililerin, forum sahiplerine iletmesini de ayrıca rica ediyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı