Benim fikrim bazı moderatörlerin üslubunu daha yumuşak yapması ve boşluktan sonra nokta koyduk diye bir kural bence saçma. Yazım yanlışını anlarım da sadece boşluk bıraktıktan sonra nokta koyduğumuz için ceza vermek saçma. Düzelt butonunda da sorun fark ettim bir zamanda yazı yazıyordum ve cümlenin sonundaki kelimeden sonra hemen nokta koyunca kelimenin son harfini siliyordu ve düzelt butonuna da tıklayınca yine böyle yapıyordu ben de boşluk bıraktıktan sonra nokta koydum ve böyle yaptığım için 1 saatlik ceza aldım haksız yere böyle saçma bir kural olamaz. Yazım yanlışı da yapmadım sadece boşluktan sonra nokta koydum. Moderatör konusuna gelirsek bazı moderatörler uyarı ile azarlamayı karıştırıyor. Eğer biz yazım kurallarını ve bütün kuralları ciddiye alıyorsak siz de bazı moderatörlerin üslubunu ciddiye alın. Onun haricinde bu forumu çok seviyorum bütün moderatörlerin emekleri için teşekkür ederiz.
Hangi moderatörlerin olduğunu hatırlamıyorum ama vardı. Ayrıca bu bazı moderatörlerin tutumu hakkında baya konu açıldı ve bunu sadece bu konudakiler söylemiyordur.