Technopat Sosyal'den yapmasını istediklerim

Siz yazdıklarıma katılıyor musunuz?

  • Evet katılıyorum

  • Hayır katılmıyorum


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bu muhtemelen son mesajım. @Mojave 'nin açtığı konunun kilitlenmesine tepki gösterenlere aynen bu cevap verilmiş.
Screenshot_20200714-202705_Samsung Internet.jpg

Ayrıca @Mojave hiçbir zaman inanç ve siyaset konularına girmedi bile. Hiç emeği olmamakla suçlamış ama sistem toplama konularının güncellenmesine düzenli zaman ayırıyordu. Daha da ayırmaz herhalde. Tekrar söylüyorum: Tüm iyi niyetli arkadaşlarım, buranın düzenini sağlayan moderatör kardeşlerim; hepinizi çok seviyorum ama üst yönetim tarafından fikirlerimizi belirttiğimizde aşağılandığımız yerde de durmak istemiyorum. Sağlıcakla kalın.
 
@fryzen

Capture.PNG


Konuyu açan üye kişisinin de nasıl biri olduğu, ne tür konular açıp ne tür yorumlar yazdığı birçok kişi tarafından biliniyor. Dinci düşüncelerini ve siyasi fikilerini kabul etmeyen her insanı bisiklet sürmeyi yeni öğrenen bebek olarak gördüğü için nasıl muamele gördüyse haklıdır diyorum. Ben direkt olarak bir konuşma içerisine girmedim kendisiyle.

Siz Recep'in yazdığı yorum @Mojave 'ye ithafen yazıldı zannettiniz herhalde?
 
Konuyu nereye açacağımı bilemedim inşallah doğru yere açmışımdır :)
benim hiçbir emeğimin olmadığı bir yere karışamam bunlar sadece benim düşündüklerim aşağıya (bana göre) yanlış veya eksik yapılan şeyleri yazdım.

  1. Doğru yazma kuralı: Bazen sonuna nokta katmayı unutabiliyoruz veya klavye yanlış tuşa basıyor. Kelime yanlış oluyor. Böyle şeylerin göz ardı edilmesi lazım. 2 kere nokta yüzünden ban yedim ban süreleri fazla değil ama küçük şeyler için ban yemek can sıkıyor.

  2. Bu biraz büyük bir istek bence forumu konu dışı diye ayrı bir bölüm getirilmeli. Konu açma kısmı olarak değil 1 tane normal olmalı. Bir de konu dışı diye bir yer olmalı. Benim görüşüm çünkü bir kısım normal hikaye can sıkıntısı vs diye konu görmek istemiyor. Bazı kişilerde buranın genel bir forum olduğunu ve her türlü konu açılabileceğini söylüyor.
Benim görüşlerim bunlar.
Hocam bir konumda bir tuşa yanlışıkla basmıştım ban yemedim küçük hatalarda sıkıntı çıkmıyor.
 
Benim bu forumda bir eleştirim olacak yanlış söylüyorsam lütfen uyarın dikkate alırsanız çok sevinirim. Bence bu forumda sağlık konusu olmamalı çünkü burada bir doktor yok ve insanlar doğru bir şey öneremeyebilirler de. Bir konu görmüştüm konuyu bulamadım ama birinin saçı dökülüyordu ve öneri istiyordu, biri de yanlış şampuan önermiş sanırım ve saçı bayağı dökülmüş, sonra bunun hakkında yeni konu açtı yanlış yönlendirmesiyle alakalı. Bence suç ikisinde çünkü biri doktora gitmeliydi biri de yanlış önermemeliydi bilmiyorsa. Bunun gibi sorunların olmasını kimse istemez o yüzden ya sınırlandırırsanız ya da bu konu hakkında bir şey düşünürseniz çok sevinirim. Onun haricinde bu forumda fazla kötü bir şey görmedim.
Fikrinizi yönetimle paylaştım. Zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz.
 
İtiraf etmek gerekir ki Technopat Sosyal sayesinde Türkçeyi düzgün yazmaya başladım.
 
@Serendipity Birçok kişiye iyi gelen bir şey bir tek ona uymayabilir, alerjisi olabilir gibi ihtimaller nedeniyle o olay olmuş olabilir. Birçok kişinin normal mesleği Doktorluk olsa da önerileri direkt uygulamamak lazım.

Sadece sağlık başlığında değil her yerde önerileri direkt uygulamamak lazım.
 
@Mithat Berhan arkadan giren önden çıkartır diyen cinci hocalar, her aksırıkta antibiyotik içen bir halk var. Maalesef çok bilinçsiziz bu konularda.

Hem gelecek öneriler de havada kalacaktır çoğu durumda. Yukarıdaki örnek gibi düşünelim, ya adama kötü etkisi olursa? Uygulanmayacaksa neden öneri yapacak bu insanlar? 🙂
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı