Teknolojiyle alakalı konuların ait olduğu başka bölümler bulunduğundan kurallara aykırı işler gerçekleşmedikçe dediğin olmaz. Kızlar Soruyor'a dönmemesi için alınması gereken doğru önlem de o değil.
Mesajları tek tek okumakla gerçekten uğraşamadım. Yazıldıysa kusura bakmayın.
Konu dışı kategorisi galiba sadece ana sayfadaki ''Yeni konular'' sekmesinde gözükmüyor. Bu kategorinin yeni konular ve yeni mesajlara ait ana menü ve sağdaki menülerde gözükmemesinin iyi olacağını düşünüyorum.
Gerçekten beni bile konu dışı kategorisine çeken konular açılıyor. Bunun yardım konuları için fazla dikkat dağıttığını ve yeni gelen üyelerin tartışma konularına daha fazla kaydığını düşünüyorum. Forum kurallarına alışamadan tartışmaya girip, ceza alan üye çok fazla diye düşünüyorum.
Ayrıca siyaset, din vb. konuları, gerçekten görmemek için Sosyal medyayı az kullanıyorum. Twitter mesela sağ taraftaki gündemim, başka bir ülkeye ait. Forumda bunları sadece tercih eden kullanıcının, kategoriye gidip tartışması gerektiğini düşünüyorum. Böylece gerçekten bu konulardan boğulan üyelerin, rahatça insanlara yardım edebileceğini düşünüyorum.
Bu yorumu gören yetkililerin, forum sahiplerine iletmesini de ayrıca rica ediyorum.