Technopat Sosyal'in geldiği nokta

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildirimlerim tamamen kapalı, takip ettiğim belirli üyelerin mesajlarını okumak dışında ve bazı alt konu başlıklarını takip etmek haricinde takılmıyorum Sosyal'de artık.

Hocam tam olarak ne yazdınız merak ettim.
Cezaların adil olmamasıyla alakalı yazdım, gereksiz mesaj diye ceza veriliyor ama şunun gibi gereksiz konu açana ceza vermiyorlar diye. Bir de sitenin nasıl bu kadar çok ergeni bir araya topladığıyla alakalı.

Cezaların adil olmamasıyla alakalı yazdım, gereksiz mesaj diye ceza veriliyor ama şunun gibi gereksiz konu açana ceza vermiyorlar diye. Bir de sitenin nasıl bu kadar çok ergeni bir araya topladığıyla alakalı.

İlk konumda hoş geldin cezası aldım. Yeni üyelere birer defalık ceza geçiriyorlar herhalde. Koca yazımda sadece bir kelimede "de" eki ayrı diye ceza verilmişti dün. Yazımı yazdıktan sonra her defasında düzelt butonuna tıklıyorum. Bu bazen işlemiyor sanırım. Benim suçum değil ki.

Gereksiz mesaj diye bir ceza veriyorsun, tamam sorun yok ama gereksiz saçma konu açana ceza vermiyorsun. Biraz adil olsanıza.
Gereksiz mesaj uyarısı, yazılan mesajın açılan konuyla alakasız olması durumunda veriliyor. Peki gereksiz konu uyarısı olsa bu uyarı neye göre verilecek? Size göre gereksiz olan bir konu bana göre değil belki?

Ben de bayılmıyorum açılan çoğu konuya ama gereksiz konu diye bir uyarı da oluşturulamaz maalesef. Oluşturulursa bahsettiğim durum devreye girer.

Technopat Sosyal'in şu anki durumunu hiç parlak görmüyorum, bunun sebebi de üyelerin yaş ortalamalarının düşük olması. Ben de Technopat Sosyal'e katıldığımda 13 yaşındaydım ama o zamanki 13 yaş ile şimdiki 13 yaş arasında dağlar kadar fark var, şimdiki 13 yaş aslında 9-10 yaş.

Maalesef forumun kalitesi iyice düştü.. :( Sadece bir bölüm değil, her bölümde kalite düşüşü var. Toxic kitle arttı. Çoğu değerli eski üyemiz de bıraktı. Eski hesabım 2017-2018 kayıtlıydı, eski kaliyeti oradan biliyorum.

Kimseyi rencide etmek gibi bir amacım yok ama artık dayanamıyorum. Son birkaç aydır Technopat'ın yaş ortalaması inanılmaz düştü ve teknoloji dışında her türlü konular açılmaya başlandı. Tamam, buna karşı değilim, sonuçta teknoloji dışında milyon tane konu başlığı olmasının bir sebebi var. Ama gördüğüm her yeni konu beni hayrete düşürmeyi başarabiliyor. Örnek vermeyeceğim, buralılar beni anlar zaten. Ve ben çok ciddi anlamda rahatsız olmaya başladım bu açılan konuların saçmalığından. Girme foruma diyeceksiniz, ama burada zamanında çok zaman harcayıp emek vermiş ve hala da zaman harcayıp emek veren çok insan var. En çok da onlara acıyorum. 2010'dan beri aktif olan bu forumun yıllar içinde en iyi Türk forumu haline geldikten sonra bu hallere düştüğünü görmek beni gerçekten çok üzüyor. Artık gelip kafa dağıtamaz oldum. Gördüğüm her yeni konu başka bir yerime dokunuyor. Biraz içimi dökmek için açtım bu konuyu, benzer fikirde olanlar düşüncelerini paylaşabilir. İyi sosyaller herkese...
Vallahi burada bir çok kişi kendini bir şey sandığı için hiç biri umurumda olmuyor.,
Sadece zaman geçirmek için buradayım ben.

16 yaşında biri olan ve yaş ile muamele gösterenlerden nefret eden biri olarak yaş ortalamasından dolayı olduğunu savunan arkadaşlara katılıyorum.

Özellikle aşırı mesaj kasma konuları türedi son birkaç haftadır. "en sevdiğiniz X" tarzı olan bu saçma sapan konuların mesaj kasma dışında hiçbir amacı bulunmamakta.

Sosyal'e 2016 yilindan beri uyeyim (baska bir hesabim daha vardi o kapandi). Eskisi gibi zevk vermiyor. En son 2020'nin yaz aylarinda severek girerdim, ondan sonra hic girmemeye basladim. Eski tadi kalmadi veya ben sikilmisimdir.

1648915386436.png

Elektronik alet fiyatları artınca teknoloji forumları bu hale geliyor sanırım :D.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı