Technopat Sosyal'in kalitesinin iyice düşmesi

2017'den beri bu forumdayım. Açıkçası eskiden herkes daha medeniydi, bir anlaşmazlık olduğunda da herkes düzgünce kendini ifade ederdi. Şu an bakıyorum da, kimse yazarken Türkçe kurallarına dikkat etmiyor, herkes karşısındakini dövecekmiş gibi mesaj atıyor, çoğu tartışma kavgaya dönüşüyor, bazı partilerin trolleri almış başını gitmiş her konuda konuyu başka yere çekiyor vs. bunu fark eden tek ben olamam değil mi?
Bir ara birinin fikrine katılmadığım için bana feci kin kapmıştı. Sadece çok saçma bir fikri olduğu için normal bir şekilde "Beğenmedim" atmıştım. Ama üzerine gitmedim, ona saldırmadım. O buna rağmen bana kin kaptı ve anlamsız konularda anlamsızca mesajlarıma "Hahahaha" "Beğenmedim" falan atmaya başladı. Yazım kuralları konusuna gelecek olursak bazen gerçekten aşırı yazım hatası olanlar oluyor. Ancak ufak hatalarda sorun yok bana göre. Bu hataları herkes yapabiliyor. Bazılarının yazısını anlamak için 20 kez baştan okuyorum işte onlar sıkıntılı.

Asıl anlamadığım “velet” tabirine uyan kişilerin burayı nasıl keşfettiği mağlumunuz forumlar artık eskidi sosyal medya çok popüler orda türeseler bura için daha sağlıklı (i3 2.nesil ile 3060 yada 3070 kullanılırmı diye ciddi ciddi soran vardı)

2017'den beri bu forumdayım. Açıkçası eskiden herkes daha medeniydi, bir anlaşmazlık olduğunda da herkes düzgünce kendini ifade ederdi. Şu an bakıyorum da, kimse yazarken Türkçe kurallarına dikkat etmiyor, herkes karşısındakini dövecekmiş gibi mesaj atıyor, çoğu tartışma kavgaya dönüşüyor, bazı partilerin trolleri almış başını gitmiş her konuda konuyu başka yere çekiyor vs. bunu fark eden tek ben olamam değil mi?

Tek katılmadığım şey Türkçe kuralları. Yahu sana ne forum, istediğim gibi yazarım. Büyük küçük harften bana ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl anlamadığım “velet” tabirine uyan kişilerin burayı nasıl keşfettiği mağlumunuz forumlar artık eskidi sosyal medya çok popüler orada türeseler bura için daha sağlıklı (i3 2.nesil ile 3060 ya da 3070 kullanılırmı diye ciddi ciddi soran vardı)

Pandemi döneminde forumda patlama yaşandı denilebilir, muhtemelen onlar da o zamanlarda geldiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonuna kadar katılıyorum, özellikle son aylarda sırf bu yüzden foruma düzenli girmiyorum. Tek tük girdiğimde de katlanılmaz konularla karşılaşıyorum, 1-2 yıl öncesine kadar çok iyiydi buralar. Düzenli kullanan arkadaşlara sabır diliyorum..

Pandemi döneminde forumda patlama yaşandı denilebilir, muhtemelen onlar da o zamanlarda geldiler.
Olabilir ama yinede i3 2. Nesil rtx 3060 ile kullanılrmı diye soran arkadaş hala zihnimin derinliklerinde beni dürtüyor

Asıl anlamadığım “velet” tabirine uyan kişilerin burayı nasıl keşfettiği mağlumunuz forumlar artık eskidi sosyal medya çok popüler orda türeseler bura için daha sağlıklı (i3 2.nesil ile 3060 yada 3070 kullanılırmı diye ciddi ciddi soran vardı)
TikTok gibi yerlerde takılmaları gerekirken........

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı