Technopat Sosyal'in kalitesinin iyice düşmesi

Yahu konu dışı olacak. Bu troll kelimesi, neden Türkçeleşmedi. Şimdi emin de olamıyorum artık. Bu yabancı kelimeleri yazsak mı yazmasak mı diye.

Her mesajı 1 dakikada yazdığını varsayarsak hayatının 21,6 gününü bu foruma harcamışsın ve takma forum sadece diyorsun, komik duruyor sadece.

Bilgili üyelerin çoğu gitti veya artık konu dışı için giriyorlar. Bir şey bilmeyen insanlar da hep konu dışı için giriyor. Aktiflik düştü zannediliyor aksine kitle çok artınca bozuldu.

@Xeon Haswell gidebilir, yapacak bir şey yok. Burada yapılan her iş gönüllülük esasına dayanıyor, zorla tutamayız.

@Xeon Haswell gidebilir, yapacak bir şey yok. Burada yapılan her iş gönüllülük esasına dayanıyor, zorla tutamayız.

Hocam sebebi iyi bir şey olsa tamam da yönetim yüzünden veya bazı üyeler yüzünden oluyor. Durduk yere gitmesi problem değildi. Dediğiniz gibi kaliteyi belirleyen şey kitle.

Öyle de forumu bırakmak isteyen her türlü bırakıyor, onlar biraz bahane gibi geliyor bana. Üyenin birisi gider, birisi gelir. Çok da dert edilecek bir mesele değil aslında.

Tanıdığım bir çok üye forumu bıraktı onların yerini yeni üyeler doldurdu, haliyle ben de dahil bir çok insan için buranın pek tadı kalmadı kaldı ki bahsettiğim yeni üyelerin çoğunluğunun yaşları da küçük, gözlemlediğim kadarıyla forumda gerçekten bi' düşüş var.

Öyle de forumu bırakmak isteyen her türlü bırakıyor, onlar biraz bahane gibi geliyor bana. Üyenin birisi gider, birisi gelir. Çok da dert edilecek bir mesele değil aslında.

Hocam sorun orada zaten. Bir çok kişi geldi ancak giden bilgili üyelerin yeri doldurulamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…