Technopat Sosyal'in kalitesinin iyice düşmesi

Hocam yani mükemmel vakit geçirip bağımlı olduğumuz ortamda eskileri yaşayamamak üzücü. Mesela bende salladım. Onlarca multi hesap kullandım ve insanlardan özel iletişim adresi aldım. Mesajı bile okumadan ban falan atıyorlar bazen. Moderatörleri çok uğraştırdığım da doğru. Ciddi bir düşüş oldu o kesin. Belki de neden olan üyelerden birisi benim.

Ayrıca @pwfa, troll. Mesaj bile yazma.
Yahu konu dışı olacak. Bu troll kelimesi, neden Türkçeleşmedi. Şimdi emin de olamıyorum artık. Bu yabancı kelimeleri yazsak mı yazmasak mı diye. 🤣

Forumda hiç mesaj yazmamam mı gerekiyor? Bu durum seni de ilgilendirmiyor ayrıca.
@Xeon Haswell her şey eskisi gibi kalmıyor maalesef. Sene seneyi aratıyor, bir forumu forum yapan forum üyeleridir. Forumun kalitesini de aslında üyeler belirliyor. Yönetim kurallarını koyar, kenara çekilir. Kalitesini üyeler belirler.
Her mesajı 1 dakikada yazdığını varsayarsak hayatının 21,6 gününü bu foruma harcamışsın ve takma forum sadece diyorsun, komik duruyor sadece.

Forumda hiç mesaj yazmamam mı gerekiyor? Bu durum seni de ilgilendirmiyor ayrıca.
@Xeon Haswell her şey eskisi gibi kalmıyor maalesef. Sene seneyi aratıyor, bir forumu forum yapan forum üyeleridir. Forumun kalitesini de aslında üyeler belirliyor. Yönetim kurallarını koyar, kenara çekilir. Kalitesini üyeler belirler.

Bilgili üyelerin çoğu gitti veya artık konu dışı için giriyorlar. Bir şey bilmeyen insanlar da hep konu dışı için giriyor. Aktiflik düştü zannediliyor aksine kitle çok artınca bozuldu.

@Xeon Haswell gidebilir, yapacak bir şey yok. Burada yapılan her iş gönüllülük esasına dayanıyor, zorla tutamayız.

Öyle de forumu bırakmak isteyen her türlü bırakıyor, onlar biraz bahane gibi geliyor bana. Üyenin birisi gider, birisi gelir. Çok da dert edilecek bir mesele değil aslında.

Tanıdığım bir çok üye forumu bıraktı onların yerini yeni üyeler doldurdu, haliyle ben de dahil bir çok insan için buranın pek tadı kalmadı kaldı ki bahsettiğim yeni üyelerin çoğunluğunun yaşları da küçük, gözlemlediğim kadarıyla forumda gerçekten bi' düşüş var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı