Pixel_less
Kilopat
Gerçekten eğlenceli şeyler olduğunu bilmiyordum. Şahane!Berkehan Çepni Vakası
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...www.technopat.net
Mastürbasyon yaptım ve penisim şişti
Sorun neden sizce? Beklesem gider mi? Sünnetli olan yerler şişti. Arı sokmuş gibi aynı. Ciddi cevap verin.www.technopat.net
İlişki sırasında kondom yırtıldı
Arkadaşlar, kızla 2 aydır sevgiliyiz. Üniversite öğrencisiyim. Aksama bir güzellik katalım dedik fakat ne yazık ki başımıza talihsiz bir olay geldi. Kız arkadaşım yanımda hüngür hüngür ağlıyor. Annem babam öğrenirse beni evlatlıktan reddeder, çok korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce?www.technopat.net
GeForce 210 Sistem Twitch için yeterli mi?
Arkadaşlar bir tane bilgisayarcıdan bilgisayar aldım. Adama Twitch için bana güçlü bir şey ver dedim. O da ben Twitch bilmiyorum ama bu sistemle her oyunu oynarsın, seni 4-5 yıl rahat götürür dedi. Ben de size sormak istedim. 3.000 TL'ye aldım bilgisayarımı. * Intel Xeon E5520 İşlemci 2.26 GHz...www.technopat.net
Recep abi soru sorucam
Oyunu oynayacağı çözünürlüğe bağlı. Recep abi sana bir sorum olucak sorimmi ?www.technopat.net
Moderatör olmak için kaç mesaj gerekiyor?
Abi ben moderatör olmak istiyorum, kaç mesajımın olması lazım? Ona göre mesaj kasacağım.www.technopat.net
Bir moderatörü nasıl engelleyebilirim?
Arkadaşlar Bora Dere diye bir moderatör var beni çok sinir etti. Açtığım konuyu kilitledi. Ben bunu nasıl engelleyebilirim? Bir daha karşıma cıkmasın😡 Ben engellersem bir daha karşıma çıkmasın, hatasını anlasın ona göre.www.technopat.net
Bora Dere moderatörlükten istifa etsin
Abim bir daha konuyu kilitleme yüksek ihtimal yaşın küçük bak beni sinir hastası yapacaksın ha. Arkadaşlar haydi oylama yapalım Bora Dere'yi istifa ettirelim.😡 Eğer benden özür dilerse oylamayı iptal edeceğime söz veriyorum!✌️ Recep hocam lütfen şu arkadaşı moderatörlükten alıp beni moderatör...www.technopat.net
uPlay crash sorunu
uPlay şu sorunu veriyor: Windows: Process Monitor raporu: http://www.mediafire.com/file/g3s67x3bvp50ffy/Logfile.rar/file Olay Görüntüleyicisi'nde gözükmedi.www.technopat.net
İlk kez ciddi bir kavga yapacağım
Saygıdeğer üyeler, ailem, Technopat'ım. Sizlerden yardım talebinde bulunmaktayım. Olay; Okullar kapanmadan 15 gün evvel amcamın kızının küçük kardeşine bağırdığım için kızın annesi ve ablası bana bağırdı ve sinir hastası büyük babamı üstüme saldı. Büyük babam vurmayı çok sever fakat vuramadı...www.technopat.net
Göze sperm kaçarsa ne olur?
Arkadaşlar, yanlışlıkla kendi gözüme fışkırdı ve yaktı ama şimdi yanması geçti ama korkuyorum bir şey olur mu diye.www.technopat.net
Laptop şarjda hep %31
Pil prize takılı doluyor diyor ama hep %31'de duruyor. Çözüm lütfen.www.technopat.net
Bilgisayardan gelen yanık kokusu
Ya dün akşam eve misafir çocuğu geldi. Bilgisayarımda oyun oynamaya başladı ben de bir hava alayım diye dışarı çıktım. 30dk sonra geldiğimde ne göreyim! Çocuk masama koltuğuma bilgisayarın kasasının içine anakarta her yere işemiş. PC'yi de açık bırakıp gitmişler. PC'den tuhaf tuhaf sesler...www.technopat.net
Nasıl gizemli olabilirim?
10. sınıfa geçtim ama nakil olacağımdan yeni yüzler göreceğim. Gizemli biri olmak istiyorum. Gizemli olmaktan kastım kolay ulaşılabilir olmak istemiyorum, çekici olmak istiyorum. Tipim var onda sıkıntı yok, derslerim iyi ortalamam 92, boyum 1.76, kilo 74. fiziksel anlamda da aklınızda kalmasın...www.technopat.net
Technopat Sosyal gereksinimlerini karşılayamayan kullanıcı örneği
NABER TEKNOPATPATÇILAR BU FORUM ÇÖP BU ARADA 10 DAKİKADIR KONU ONAYLANMASINI BEKLİYORUM KARANLIK MOD BİLE YOK GÖZÜM KÖR OLDU BENDE DA FORUMA KAYIT OLDUM MİSS GİBİ FORUM ÇİKİLOP GİBİ FORUMMMM KONU AÇINCA 5 SANİYEDE CEVAP GELİYOR OOHHHH MİS GİBİ FORUM NEYSE BB BEN KONU ONAYLANMASINI BEKLERKEN DA...www.technopat.net
Bilgisayardan gelen yanık kokusu
Ya dün akşam eve misafir çocuğu geldi. Bilgisayarımda oyun oynamaya başladı ben de bir hava alayım diye dışarı çıktım. 30dk sonra geldiğimde ne göreyim! Çocuk masama koltuğuma bilgisayarın kasasının içine anakarta her yere işemiş. PC'yi de açık bırakıp gitmişler. PC'den tuhaf tuhaf sesler...www.technopat.net
uPlay crash sorunu
uPlay şu sorunu veriyor: Windows: Process Monitor raporu: http://www.mediafire.com/file/g3s67x3bvp50ffy/Logfile.rar/file Olay Görüntüleyicisi'nde gözükmedi.www.technopat.net
Ekranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?www.technopat.net
Herhangi bir site Technopat'ta yazdığımı alıntılamış
Arkadaşlar birisi herhangi bir siteye benim Technopat'da yazdığımı bir siteye alıntılamış. Ne yapmalıyım? Ben doxxlanmaktan korkuyorum.www.technopat.net
Clash Royale yüzünden telefonumu kırdım
Telefonumun ekranı çatladı, çalışıyor ama daha dayanıksız artık. Şimdi ben ne yapacağım?www.technopat.net
Sosyal için yeterli gereksinimi karşılayamayan üye örneği
çöpnopat sosyal donanım arşivi forum > mechnopatwww.technopat.net
Sevgiliyle el ele tutuşmak
Merhaba, geçen konularda biraz tartışmıştık, çoğunuz ayrılmamı söylemişti ama ben kızı tamamen yanlış anlamışım ve tamamen suçsuz diyemem ama her neyse. Gelelim asıl soruya: Bugün arkadaşı geldi ve bana dedi ki o senle temas etmek istiyor ama utanıyor falan ben de aynı şekilde biraz vicdanlı...www.technopat.net
Monitörü yalamak zararlı mıdır?
Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz gibi sorum açık ve net monitörü 2 yıldır düzenli olarak günlük bir kez monitörün ekranını yalıyorum ve peçeteyle ekranı temizliyorum bunun monitöre zararı nedir? Veya zararı var mıdır şu ana kadar sorun olmadı. Monitörü yaladıktan sonra corona bulaşabilir...www.technopat.net
iPhone 11 telefona sıvı teması sorun olur mu?
Telefona çok az sperm girdi sol tarafından. Model iPhone 11. Su geçirmez diye biliyorum ama bir şey olur mu çok az spermden?www.technopat.net