Çözüldü Technopat TurkNet'e neden tepkisini koymuyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kronik1907

Hectopat
TurkNet'in ahlaksızca son yaptığı yaptığı zamma nedense bu firmadan mamalanan Technopat'tan hiçbir tepki yok.
Forumda açılmış konu var.
Technopat'tan katılan yok.
Forumda kendilerinin açtığı farklı bir konuda durumu hatırlatan bir bildiride bulunuyoruz cevap yok.
Facebook sayfalarındaki paylaşımlarında konuyu hatırlatıyoruz cevap yok.

YouTube videolarinda konuyu hatırlatıyoruz bir cevap yok.

Bu kadar bildirimi hiçbir şekilde görmeme şıkları yok.

Acaba neden ayda bir TurkNet reklamı yapan bu şirket bu ahlaksız zamma karşılık bir kelam laf etmiyor?

Hayatlarının sonuna kadar yetecek miktarda prim mi aldılar bu TurkNet'ten acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Adım adım fikirlerimi beyan edeyim:
  • Öncelikle TurkNet'in enflasyonist bir ortamda zam yapmama sözü vermesi şahsi fikrimce bir hataydı.
  • Zaten TurkNet'in yükselişinden pek hoşnut olmayan arkadaşlar hat ücretlerini fırlatınca doğal olarak TurkNet zammı da kaçınılmaz oldu.
    • Yani zammın sebebi Turk Telekom hat ücretlerini artırması.
    • GigaFiber'de fiyat aynı devam ediyor. TurkNet burada sözünü tuttu ki buradan da zammın TT kaynaklı olduğunu anlamak mümkün.

Bu durumda ne yapabilirsiniz?​

• Taahhütsüz olduğu için TurkNet aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
  • Technopat'ın bu konuya yaklaşımını uygun bulmuyorsanız daha tarafsız olduğunu düşündüğünüz platformlara yönelebilirsiniz.
Sevgiler
Doğru, denecek bir şey yok. 250 lira olsa da kullanırlar.

Ahlaksız zam nedir ya? Saçma saçma terimler üretmeyin. Hiperenflasyon ülkesinde değilmişiz gibi konuşmanız falan da garip.

Zaten dedikleri gibi taahhütsüz canım kardeşim istemiyorsan bir telefon açıp sorunu çözebilirsin. Bırakamadınız şu pasif agresif konuşma stillerini.

Beğenmiyorsan kullanma. Bunu malum partili dayılar diyordu beğenmiyorsan git ülkeden diye. Söz verdiler ve sözlerini tutamadılar. Haksızlar. Bu kadar basit.

Ne kadar zam yaptılar merak ettim doğrusu?

Dün 23 TL ödediğim Türk Telekom faturasız paketimi 45 TL yaptı. İşin garibi daha uygununu bulamadım.

Ne kadar zam yaptılar merak ettim doğrusu?

Dün 23 TL ödediğim Türk Telekom faturasız paketimi 45 TL yaptı. İşin garibi daha uygununu bulamadım.

140'dan 170 TL'ye çıkardılar. 200 Mbps falanda değil yani. 100 Mbps. TT ile aynı yoldalar. TT en azından stabil bir deneyim sunuyor. Bir sorun yaşadığınızda sorunu çözmeye uğraşıyorlar. TurkNet'in ben şu anda müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum.

Bir ülke düşünün ki, zam yapan mağdur, reklamını alan mağdur, kullanıcılar mağdur :) TTNET zaten mağdur. Onun hikayesi bambaşka İHA'le süreçleri, krediler, bankaları tokatladılar... Süreç Sayın Erdoğan'a kadar gidiyor.

Kendisi zaten hepten mağdur. O beni kandırdı, bu beni kandırdı. Al sana bir mağdur daha...

Bu durumda suçlayacak kişi olmazsa olmaz Bay Kemal 😅 😅 😅

Technopat yönetimi.
Ne yaparsanız yapın beni susturamayacaksınız.
Ne şekilde engel yersem yiyeyim yine geleceğim.
İllaki şu an kullandığım IP'den bağlanma gibi durumumda yok.
İpden engel yiyeyim yine geleceğim.
2032'yi kadar engel koymak.

Yanlış anlamayın ama bu kısma güldüm. Haksız olduğunuzdan değil ki haksız da değilsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı