Çözüldü Technopat TurkNet'e neden tepkisini koymuyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kronik1907

Hectopat
TurkNet'in ahlaksızca son yaptığı yaptığı zamma nedense bu firmadan mamalanan Technopat'tan hiçbir tepki yok.
Forumda açılmış konu var.
Technopat'tan katılan yok.
Forumda kendilerinin açtığı farklı bir konuda durumu hatırlatan bir bildiride bulunuyoruz cevap yok.
Facebook sayfalarındaki paylaşımlarında konuyu hatırlatıyoruz cevap yok.

YouTube videolarinda konuyu hatırlatıyoruz bir cevap yok.

Bu kadar bildirimi hiçbir şekilde görmeme şıkları yok.

Acaba neden ayda bir TurkNet reklamı yapan bu şirket bu ahlaksız zamma karşılık bir kelam laf etmiyor?

Hayatlarının sonuna kadar yetecek miktarda prim mi aldılar bu TurkNet'ten acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Adım adım fikirlerimi beyan edeyim:
  • Öncelikle TurkNet'in enflasyonist bir ortamda zam yapmama sözü vermesi şahsi fikrimce bir hataydı.
  • Zaten TurkNet'in yükselişinden pek hoşnut olmayan arkadaşlar hat ücretlerini fırlatınca doğal olarak TurkNet zammı da kaçınılmaz oldu.
    • Yani zammın sebebi Turk Telekom hat ücretlerini artırması.
    • GigaFiber'de fiyat aynı devam ediyor. TurkNet burada sözünü tuttu ki buradan da zammın TT kaynaklı olduğunu anlamak mümkün.

Bu durumda ne yapabilirsiniz?​

• Taahhütsüz olduğu için TurkNet aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
  • Technopat'ın bu konuya yaklaşımını uygun bulmuyorsanız daha tarafsız olduğunu düşündüğünüz platformlara yönelebilirsiniz.
Sevgiler
TurkNet sadece kendi hattını kullanmamak. TT hattı da kullanmak. Kendileri ek zam getirmemek. Sadece kendilerine yansıyan zammı zarar etmemek için fiyata yansıtmak.

Yakışıklı CEO
Biz sadece GigaFiber bölgesine zam yapmayacağı hazirana kadar sadece GigaFiber zamsız dememek.

İşte bu yorum bana bir şey olmasında geri kalan çok da siii yorumu
Allah sizin gibilerin belasını versin TurkNet'ten önce
Lan at kafası
TurkNet CEO'su
GigaFiber'e mi zam yok dedi
Yoksa hiçbir ayrım yapmadan mı zam yok dedi
TurkNet CEO'su söyleşide
1 Mart 1 Mayıs tarihi arasında yeni bağlantı yapana mı zam yok dedi
Yoksa haziran 2023'e kadar mı zam yok dedi
BU KADAR Allah'siz KİTAPSIZ VİCDANSIZ OLMAYI
3 KURUŞ İÇİN EĞİLİP BÜKÜLEN Technopat SHIFTDELETE DEN FARKINIZ YOK

Bizi eleştirdiğin için değil, seviyesiz bir insan olduğun için banlandın. Bu konuda sayfalarca eleştiri geldi ama herkes gayet güzel karşıt görüşünü açıkladı. Sen ise taahhütü bile olmayan bir internete, desteklediğin siyasi görüşün ülkeyi mahvetmesi sonucu gelen zamdaki faturayı bize kesmek istiyorsun.

Bak tekrar ediyorum:
  • TurkNet'ten memnun değil misin? İptal et.
  • Technopat'ı sevmiyor musun? Girme.

Ama istediğin kadar uğraş, o toz kondurmadığın siyasiler yüzünden zam yağmurundan kaçamazsın. Bu hafta dolar belki de yeni bir rekor kıracak. Nebati yeni tedbirler açıklayacak. Gelir yine bizi suçlarsın.

Çok değil bir hafta sonra TurkNet zammını konuşmuyor olacağız. Bambaşka gündemlerimiz olacak. Technopat yine burada olacak. Ben yine rehberler çekmeye ve sorun çözmeye devam edeceğim ama sen artık olmayacaksın. Bugünden sonra Technopat artık daha da huzurlu bir yer 🤗

A-dım a-dım fi-kir-le-ri-mi be-yan e-de-yim: Ön-ce-lik-le Turk-Net-'in enf-las-yo-nist bir or-tam-da zam yap-ma-ma sö-zü ver-me-si şah-si fik-rim-ce bir ha-tay-dı. Za-ten Turk-Net-'in yük-se-li-şin-den pek hoş-nut ol-ma-yan ar-ka-daş-lar hat üc-ret-le-ri-ni fır-la-tın-ca do-ğal o-la-rak Turk-Net zam-mı da ka-çı-nıl-maz ol-du. Ya-ni zam-mın se-be-bi Turk Te-le-kom hat üc-ret-le-ri-ni ar-tır-ma-sı. Gi-ga-Fi-ber'-de fi-yat ay-nı de-vam e-di-yor. Turk-Net bu-ra-da sö-zü-nü tut-tu ki bu-ra-dan da zam-mın TT kay-nak-lı ol-du-ğu-nu an-la-mak müm-kün. Bu du-rum-da ne ya-pa-bi-lir-si-niz?- Ta-ah-hüt-süz ol-du-ğu i-çin Turk-Net a-bo-ne-li-ği-ni-zi ip-tal e-de-bi-lir-si-niz. Tech-no-pat-'ın bu ko-nu-ya yak-la-şı-mı-nı uy-gun bul-mu-yor-sa-nız da-ha ta-raf-sız ol-du-ğu-nu dü-şün-dü-ğü-nüz plat-form-la-ra yö-ne-le-bi-lir-si-niz. Sev-gi-ler
Technopat'ın en iyi mizahı olabilir. Çok ağır oldu bu :D

Bu arada içinizde interneti ücretsiz kullandığımı düşünenler olabilir diye belirtme gereği duyuyorum:
  • Hiçbir TurkNet indiriminden faydalanmıyorum.
  • Her ay standart bir kullanıcı gibi faturamı ödüyorum.
  • 10 ay peşin öde sabit fiyat kampanyasına da katıldım.
  • Evimde de Gigafiber yok, Turk Telekom altyapsını kullandığım için zam doğal olarak bana da yansıdı.
1658772704169.png

Bizi eleştirdiğin için değil, seviyesiz bir insan olduğun için banlandın. Bu konuda sayfalarca eleştiri geldi ama herkes gayet güzel karşıt görüşünü açıkladı. Sen ise taahhütü bile olmayan bir internete, desteklediğin siyasi görüşün ülkeyi mahvetmesi sonucu gelen zamdaki faturayı bize kesmek istiyorsun.

Bak tekrar ediyorum:
  • TurkNet'ten memnun değil misin? İptal et.
  • Technopat'ı sevmiyor musun? Girme.

Ama istediğin kadar uğraş, o toz kondurmadığın siyasiler yüzünden zam yağmurundan kaçamazsın. Bu hafta dolar belki de yeni bir rekor kıracak. Nebati yeni tedbirler açıklayacak. Gelir yine bizi suçlarsın.

Çok değil bir hafta sonra TurkNet zammını konuşmuyor olacağız. Bambaşka gündemlerimiz olacak. Technopat yine burada olacak. Ben yine rehberler çekmeye ve sorun çözmeye devam edeceğim ama sen artık olmayacaksın. Bugünden sonra Technopat artık daha da huzurlu bir yer 🤗
Aynen bu sinir nedir ya?

Herif zaten 2019'dan beri Sosyal'e hiçbir katkıda bulunmamış, açtığı konuda beni resmen köpek yerine koyuyor, sonra da cevap bekliyor.

Şu sözlerin binde birini desteklediği siyasi görüşten birine etse Somalı madenciler gibi yerde tekmeleniyordu.

TurkNet ahlaksız bir firma olabilir ancak sebebi elinde olmayan zamlar değil, iptal etmek istediğin zaman seni yaşadığın bu uzay çağında yontma taş devrinden kalan fax makinesi bulmaya ve fax çekmeye mecbur etmesidir.

Düzenleme: Bu durumu düzeltmişler ancak bu benim geçen yıl sırf abonelik iptali için 1 ay uğraştığımı değiştirmiyor.

Ama istediğin kadar uğraş, o toz kondurmadığın siyasiler yüzünden zam yağmurundanen yine rehberler çekmeye ve sorun çözmeye devam edeceğim ama sen artık olmayacaksın. Bugünden sonra Technopat artık daha da huzurlu bir yer 🤗
Uğradığın hakarete çok üzüldüm ve haksız olduğunu düşünüyorum arkadaşın.
Hazır sorun çözmek demişken arkadaşı uğurladığımıza göre bir işlemci soğutucusu incelemesi gelir mi @Recep Baltaş seviliyorsun 😂😂

@333365 ben Türk Telekom kullanıcısıyım. Bilip bilmeden fanboy diye yapıştırmaya gerek yok. Bariz bir açıklama yaptı adamlar. 2023 Haziran ayına kadar 3 taksitli bütün faturaları ödeyin 139 TL'den kullanın diye ve yapılacak bir şey yok ülkenin şartları bunlar. Farklı bir ISS'ye de gecilse, farklı durum olacağının bir kesinligi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı