Çözüldü Technopat TurkNet'e neden tepkisini koymuyor?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kronik1907

Hectopat
TurkNet'in ahlaksızca son yaptığı yaptığı zamma nedense bu firmadan mamalanan Technopat'tan hiçbir tepki yok.
Forumda açılmış konu var.
Technopat'tan katılan yok.
Forumda kendilerinin açtığı farklı bir konuda durumu hatırlatan bir bildiride bulunuyoruz cevap yok.
Facebook sayfalarındaki paylaşımlarında konuyu hatırlatıyoruz cevap yok.

YouTube videolarinda konuyu hatırlatıyoruz bir cevap yok.

Bu kadar bildirimi hiçbir şekilde görmeme şıkları yok.

Acaba neden ayda bir TurkNet reklamı yapan bu şirket bu ahlaksız zamma karşılık bir kelam laf etmiyor?

Hayatlarının sonuna kadar yetecek miktarda prim mi aldılar bu TurkNet'ten acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Adım adım fikirlerimi beyan edeyim:
  • Öncelikle TurkNet'in enflasyonist bir ortamda zam yapmama sözü vermesi şahsi fikrimce bir hataydı.
  • Zaten TurkNet'in yükselişinden pek hoşnut olmayan arkadaşlar hat ücretlerini fırlatınca doğal olarak TurkNet zammı da kaçınılmaz oldu.
    • Yani zammın sebebi Turk Telekom hat ücretlerini artırması.
    • GigaFiber'de fiyat aynı devam ediyor. TurkNet burada sözünü tuttu ki buradan da zammın TT kaynaklı olduğunu anlamak mümkün.

Bu durumda ne yapabilirsiniz?​

• Taahhütsüz olduğu için TurkNet aboneliğinizi iptal edebilirsiniz.
  • Technopat'ın bu konuya yaklaşımını uygun bulmuyorsanız daha tarafsız olduğunu düşündüğünüz platformlara yönelebilirsiniz.
Sevgiler
Sponsor bulunmadan sponsora tepki verilmez. Şimdi burada 30 TL için kıyamet koparan sevgili yurttaşlarım başkalarından binlerce TL kaybı göze almasını bekleme isteği ve arzusunun sebebi nedir, teşekkürler?

Bir de burası tepki gösterse ne etki yapacak, Erdoğan değil ki bu. Çok rahatsız olan CİMER'e yazsın. Birbirinizi kırmayın boş yere... Saygılar.

Bu seviyesiz yorumdan ötürü uzaklaştırılmıştır
İşte bu yorum bana bir şey olmasında geri kalan çok da siii yorumu
Allah sizin gibilerin belasını versin TurkNet'ten önce
Lan at kafası
TurkNet CEO'su
GigaFiber'e mi zam yok dedi
Yoksa hiçbir ayrım yapmadan mı zam yok dedi
TurkNet CEO'su söyleşide
1 Mart 1 Mayıs tarihi arasında yeni bağlantı yapana mı zam yok dedi
Yoksa haziran 2023'e kadar mı zam yok dedi
BU KADAR Allah'siz KİTAPSIZ VİCDANSIZ OLMAYI
3 KURUŞ İÇİN EĞİLİP BÜKÜLEN Technopat SHIFTDELETE DEN FARKINIZ YOK

Haziran 2023'e kadar zam yok denildiği süreçte bağlattıysanız zaten size zam yapılmayacak, ortada sözünü tutmamak gibi bir şey söz konusu değil, bende o süreçte bağlattım, aradığımda size zaten zam uygulanmayacak, bu size verdiğimiz bir taahhüttü, mağdur olmayacaksınız dendi, birkaç güne de herkese mailler gönderildi, aynı şekilde TurkNet'in kendi fiber altyapısını kullananlara da zam yapılmayacak, TurkNet sonsuza dek bu kampanyayı sürdürmek zorunda değil, siz bu kampanyaya istinaden bağlattıysanız zaten size olan sözleri hâlâ geçerli, zam yeni bağlatanları kapsayan bir durum, gereksiz yükselmişsini

Siz önce bir haddinizi bilin.
Büyük ihtimalle bu yorumundan sonra uzaklaştırılma ihtimalim var ama umurumda değil.
Utanmadan sözleşme feshi konusunda konuşuyorsunuz işine gelmiyorsa bırakırsın ayağı çekiyorsunuz.
Utanmadan taraflı olduğumuzu düşünüyorsanız başka tarafsız platformlara gidebilirsiniz diyorsunuz.
Aslında ap açık sieeee diyorsunuz.
Anladığımız dilden konuşayim.
3 kuruş prim için.
Bir kelime eleştirel içerikte bulunamayacak kadar acizsiniz.
Ben hiçbir yere gitmiyorum.
50 kere kovulayiım.
Bir şekilde 51. sefer yine geleceğim bu ortama.
Siz ve sizin gibi.
Maddi menfaat uğruna eleştirilmesi gereken yerleri eleştirmeye primciler ile uğraşacağım.
Şu grupta benim gibi düşünen birçok kişi var.
Siz utanmadan yan çiziyorsunuz.
Yok efendim neymiş.
GigaFiber'de zam yokmuş diğer hizmette varmış bu da Telekom kaynaklı olduğunu kanitliyormus.
Sen git bunları her koşulda size yalakalık eden takipcilerine anlat.
Yakışıklı CEO.
Haziran 2023'e kadar gugafiber bölgesine zam yok gerisine karışmamam dedi de bizim mi haberimiz yok.
Bu omurgasız şirketini eleştirmiyorsunuz ya yazıklar olsun size.

Geçin şu enflasyon bilmemne ayaklarını.
Bakklal dükkanı işletmiyor bunlar.
Uzun vadeli risk hesaplamalarına kadar hesaplamaları var.

Kaldı ki.
10 ay peşin öde aynı fiyattan yararlan mevzusunda.
Kendilerine hizmetlerine bu kadar güveniyorlarsa hiç zam yapmadan 10 ay boyunca da müşterilerini kendilerinde tutabileceklerini biliyorlar.
Eee o zaman neden tek tek ödemeye zam 10 ay peşin ödemeye aynı fiyat.
Senin paranı bildiğin kullanacaklar.
Ayrıca farkındaysanız.
Son zamlardan sonra arkadaşını getir e 1 ay değil.
1 aylık ücret 6 ay boyunca faturaya yansıtma şeklinde revize edildi.

Neden.
Şimdi ben ağustos ayından sonra yeni bir internet bağlatacak olsam.
TurkNet 170 TL.
Aynı hizmeti 120 TL'ye veren firma var.
Sırf ilk ay bağlanır ilk faturasını öder sonraki ay hediyeyi kazanır.
İlk ay 170 ikinci ay bedava aylık ortalama 85 TL.
Sonraki ay başka operatöre geçer sağlam bir kazanç sağlar.

Şirket buraya kadar hesap kitap etmiş.
Parasının derdinde.

Siz nelerden bahsediyorsunuz bana.
Laf ağızdan bir kere çıkar.

Hocam bu stres bu sinir nedir? Alttarafı bir internet firması zam yaptı TT'den mi gönderildiniz anlayamadım. Adama mamalamak dediniz adamda size böyle dedi.

Neyse şaşırmıyoruz ve diyoruz ki this is a Türkiye. 🇹🇷

Kendi adıma konuşuyorum: Çıksın Recep ağabey "para almasaydım da bu haberleri yapardım, zam haberini gizlerdim, gerekli gereksiz her yerde gözünüze Türk.Net'i sokmaya çalışırdım, ikinci zamdan sonra bugüne kadar ki en uzun Türk.Net haberini yine de yapardım..." desin, ben arkadaş gibi düşünmekten vazgeçeceğim. Ya da tek admin görmedim ben "yanlıştır bu kabul edilmez" gibi bir ifade kullansın. İnsan bu durumda merak ediyor: Acaba bunu TT yapsaydı forumda süreç nasıl ilerlerdi? diye. Elbette ben dedim diye kimse bir şey yapacak değil ama her şeyin artısı eksisi var. Madem parasını alıyorsun adamların, bunu sana söyleyenler olacak.

Edit: Şunu da belirtmeliyim ki bende şimdiye kadar konuyu açan arkadaşın ceza alacağını bekliyordum. Bu duruşu için tebrik ediyorum Recep ağabeyi bu konuda o ayrı. Bundan sonra da yapması gereken yönetici olarak bu şekilde bir cevabı varsa verip, piyasada tekelleştikten sonra yetkisini çıkarları için kullanmamak. Es geçmeyeyim bunu da dedim.

Son düzenleme:
Sponsor bulunmadan sponsora tepki verilmez. Şimdi burada 30 TL için kıyamet koparan sevgili yurttaşlarım başkalarından binlerce TL kaybı göze almasını bekleme isteği ve arzusunun sebebi nedir, teşekkürler?

Bir de burası tepki gösterse ne etki yapacak, Erdoğan değil ki bu. Çok rahatsız olan CİMER'e yazsın. Birbirinizi kırmayın boş yere... Saygılar.
30 TL davası değil. Sözünde durmaması daha büyük problem. 140 TL olduğunda da diğer firmalara geçebilirdik ama kendi altyapılarını yapıyor, ipv6 gibi yeni şeyler deniyor diye kaldık. Varsın 10 ay sabredip 200 TL yapsaydı ama sözünden vazgeçmeseydi.

30 TL davası değil. Sözünde durmaması daha büyük problem. 140 TL olduğunda da diğer firmalara geçebilirdik ama kendi altyapılarını yapıyor, ipv6 gibi yeni şeyler deniyor diye kaldık. Varsın 10 ay sabredip 200 TL yapsaydı ama sözünden vazgeçmeseydi.
Onu anladım, Turknet'e tepkiyi anladım.. Burada anlamadığım mevzu Turknet ve Technopat anlaşıp, biz şu milleti bir kandıralım mı demiş? Technopat olayın neresinde yani?

Ben yeni üyeyim, Superonline taahhütlüyüm cidden takip etmiyorum, firmaları. Anca taahhüt bitişine doğru bakıyorum.

Onu anladım, TurkNet'e tepkiyi anladım. Burada anlamadığım mevzu TurkNet ve Technopat anlaşıp, biz şu milleti bir kandıralım mı demiş? Technopat olayın neresinde yani?

Ben yeni üyeyim, Superonline taahhütlüyüm cidden takip etmiyorum, firmaları. Anca taahhüt bitişine doğru bakıyorum.

TurkNet bize kazık attı ama Technopat hâlâ TurkNet'e karşı bir tavır belirtmedi ve sponsorluk aynen devam. Belki anlaşmaları düzgün yapmadılar onu bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Site sahibine hakaret edilmesi yetmediği gibi halen YouTube'taki içeriklerden saydırmaya da devam ediyorlar. Bu adamlar mı yaptı arkadaş zam mı? Bu hırs nedir? Beğenmiyorsanız iptal edin.

Son düzenleme:
Abartmayalım arkadaşlar. Bence sesimizi yeterince duyurduk. Bence ufak ve anlaşmaya aykırı olmayan bir hamle yaparlarsa iyi olur ve yeter.

Gerekeni biz yapmalıyız. Yaptırabildiğimiz kadar fazla abonelik iptali veya geçiş yaptırıp bu firmayı yerden yere vurmalıyız. En büyük kozumuz müşteri hizmetleri olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı