Technopat üyeleri hangi fareyi ve kulaklığı kullanıyor?

İnsanların neyi tercih ettiğini öğrenmek için sordum. Öylesine değildi yani. Bu yazılanları teker teker bakıyorum. Madem yazmayacaksın girme konuya. Zorla almadık seni. Buraya 5 sayfa mesaj atıldı ve bir tek sen sorguladın bunu. Hem insanlar da memnun musunuz gibisinden sorular soruyor. Gayet güzel bir etkileşim bence.
Bugün aynı konudan açıldı. O konu neyine yetmedi? Konu açmak için konu açma. Ayrıca fikrimi belirttim. Belirtemez miyim?

DLM-355 ve -genelde- Piston Basic. Kafam esince MS09 takıyorum.

Bana kulaklık dayanmaz. Piston Basic alayım sağlam dediler. Fiyatı da uygundu. Aldım. Ses kalitesi falan çok çok iyiydi ama 3 hafta sonra içinden koparmayı başardım. Kulak içi kulaklık katiliyim resmen :D

Mouse:
images (5).jpeg

Kulaklık:
images (6).jpeg

@perspektive Özellikle sizin ekipmanları merak ediyorum hocam, tahminde bulunursam çoğu Steelseries veya Corsair ürünleri, değil mi?
Hayır, değil 😉 Asıl bilgisayarım ile Cherry MX Board 3.0 S klavye, Delux M627 fare ve Takstar Pro 82 kulaklık kullanıyorum. Klavyeyi tercih etme nedenim malzeme kalitesi ve MX anahtarlarıydı, çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Fareyi uygun fiyatı, kablosuz olması ve sensöründen dolayı seçtim. Yazılımı pek hoşuma gitmiyor, onun dışında mükemmel bir fare. Kulaklık MH751`in asıl versiyonu, ayrıca kendisi Cloud II`nin halefi oluyor. Ses kalitesi (iyi bir ses yongası ile) muazzam ancak dahili mikrofonu olmadığı bilinmeli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı