Technopat üyeleri hangi fareyi ve kulaklığı kullanıyor?

Bugün aynı konudan açıldı. O konu neyine yetmedi? Konu açmak için konu açma.

Klavye konusu gördüm sadece 😕 Bak bakalım burada klavye ile ilgili bir şey var mı? İsteyen yazıyor. Bunu yazacağına göz ardı edebilirdin. Girme o zaman?

https://www.hepsiburada.com/rampage-sn-rw4-usb-7-1-oyuncu-siyah-mikrofonlu-kulaklik-pm-HB000004FSXV (HS50 Pro değişicek)

Klavye konusu gördüm sadece 😕 Bak bakalım burada klavye ile ilgili bir şey var mı? İsteyen yazıyor. Bunu yazacağına göz ardı edebilirdin. Girme o zaman?
Girip girmeyeceğime 12 yaşındaki çocuk karar veremez 😉
Göz ardı listemde yerin hazır. Umarım senin saçma konularını görmem daha.

Bugün aynı konudan açıldı. O konu neyine yetmedi? Konu açmak için konu açma. Ayrıca fikrimi belirttim. Belirtemez miyim?

Fikriniz hiçbir şeyi değiştirmeyecek ama? Fikirler bir şeyi değiştirmek için vardır. Bak hem moderatörler de onaylamış? Öyle olsa onaylamazlardı. Konuyu da silemeyeceğime göre.
Girip girmeyeceğime 12 yaşındaki çocuk karar veremez 😉
Göz ardı listemde yerin hazır. Umarım senin saçma konularını görmem daha.

Lütfen!

Fikriniz hiçbir şeyi değiştirmeyecek ama? Fikirler bir şeyi değiştirmek için vardır. Bak hem moderatörler de onaylamış? Öyle olsa onaylamazlardı. Konuyu da silemeyeceğime göre.
Moderatörlerin öpüşme anınızı anlatın adlı konuyu onayladığını hatırlatırım 😉 Neyse, artık göz ardı listemde olduğun için mesajlarını görmeyeceğim. Gayet memnunum artık :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı