Siz sanırım Windows 7'nin popüler olduğu zamanlarda yaşıyorsunuz. Şu anki RAM tüketiminizi atar mısınız?Öncelikte ben sadece yalan bilgileri söylüyorum ve chrome en az ram tüketen tarayıcı demişsiniz yazım yanlışı yaptınız sanırım![]()
Siz sanırım Windows 7'nin popüler olduğu zamanlarda yaşıyorsunuz. Şu anki RAM tüketiminizi atar mısınız?Öncelikte ben sadece yalan bilgileri söylüyorum ve chrome en az ram tüketen tarayıcı demişsiniz yazım yanlışı yaptınız sanırım![]()
Siz sanırım Windows 7'nin popüler olduğu zamanlarda yaşıyorsunuz. Şu anki RAM tüketiminizi atar mısınız?
Opera norveçli bi firma norveç yasalarına göre bunu yapamaz zaten.Bütünüyle Çinli veri madenciliği şirketine veri toplamak amacıyla tasarlanmış tarayıcının veri çaldığı, yalan ve asılsız bilgiymiş.
Görev yöneticisinde parça parça dağınıktır. Bu yüzden tek bir yerde gösterilmez. İlla indirip denemem gerekecek madem öyle deneyelim sonucu atacağım buraya.
Bende çok yiyor. Ram miktarım 8GB.Dostum sanırım Opera'nın sponsorluğunu yapıyorsun. Ancak sana acı gerçeği söylemem gerekirse Google Chrome şu an en az RAM tüketen tarayıcılardan biri. Opera görünüm vermek için ekstra RAM tüketiyor.
Ayrıca yalan ve asılsız bilgi dediniz ama bunu kendileri de doğruluyor. Araştırın derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.