Technopat üyeleri, kendi işletim sistemini tasarlıyor

Peki işletim sisteminizin fiyatı ne kadar olmasını isterdiniz.
Sürümleri olmalı. Biri normal kullanıcılar için her şeyi ayarlanmış. Biri de profesyoneller için yarı açık kaynak kodlu. Normal olanın fiyatı 19.90 dolar, profesyonel olanın da 39.90 dolar. Daha yüksek fiyat olursa satılacağını düşünmüyorum. Fiyatlardan maliyet hesabı yapmak lazım aslında.

Sürümleri olmalı. Biri normal kullanıcılar için her şeyi ayarlanmış. Biri de profesyoneller için yarı açık kaynak kodlu. Normal olanın fiyatı 19.90 dolar, profesyonel olanın da 39.90 dolar. Daha yüksek fiyat olursa satılacağını düşünmüyorum. Fiyatlardan maliyet hesabı yapmak lazım aslında.
Dolar kuru sabit mi hocam 😅

Arama çubuğuna yazım hatası yaparsak modaratörler gelip bizim bilgisayarı kitlerdi :D
O işletim sisteminin adını buldum. TechnoOS ya da MikailOS olurdu :D

Sanırım bana özel olsun. Rezil olurum diye paylaşmazdım. Sülalenin kullanması için yapardım. Özellikle .exe dosyaları açacak şekilde tasarladım. Yani altyapı aynı Windows. İsmi de TriOS by Trieetz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı