Donanım bilgisinde çok ciddi eksiklikler var. İnsanların önerdiği ürünlerden haberi yok. Onu neden önerdin diyorum X üyesi önerdiği için diyor. Teknik Destek kategorisinde yeterli yardımın sağlandığını düşünüyorum.
@292469 Çok eskiden bi' mesaj yazmıştı, şu an sonuna kadar tuttu o yorumu. Patriot ve Apacer Panther gibi modeller de alınmamalı demişti. @PossibleTurco ve @Rambo Okan Güler rehberler yaptıkça insanlar kötü olduğunu anladı. Hani o ezbercilere sorsak bilmezler. Onlar için önce birileri yapmalı, onlar da ondan çalmalı.
Genelde ana sayfama düşen konulardan ilgimi çekenlere göz atıp gidiyorum. Pek takılmıyorum ya sadece laf kalabalığı oluyor. Özellikle gereksiz mizah yapan bir kesim var ki onları özellikle raporluyorum. Sırf bunun için gereksiz mesaj adı altında raporlama sistemi olmalı.
Bir bu sorun var bir de alt alta aynı cevabı yazanlar çok. Mesela birisi bir şey sormuş onun altına herkes anı kelimelik cevabı yazıyor. Olması gereken ilk yazanı beğenmek yada sağdaki sayıyı arttıran tiki tıklamak. Böylece daha temiz olabilir konular. Misal yazacağım şeyi birisi 10 saniye önce yazmışsa beğenir geçerim. Zaten yazılmış bir daha neden 10 kere yazılır ki?
Genelde ana sayfama düşen konulardan ilgimi çekenlere göz atıp gidiyorum. Pek takılmıyorum ya sadece laf kalabalığı oluyor. Özellikle gereksiz mizah yapan bir kesim var ki onları özellikle raporluyorum. Sırf bunun için gereksiz mesaj adı altında raporlama sistemi olmalı.
Gereksiz mesaj adı altında çok ağır ceza veriyor yönetim bence. Özellike benzer cezadan aldıysan 3-5 günü bile geçiyor susturulmalar. Bazıları gerekli olsa bile bazıları gereksiz olabilir bu cezaların. Konularda bu uygulanırsa caydırıcı olabilir.