Technopat üzerinden dolandırıcılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Technopat'ın bu hali iyice günah diye içki içmeyip ihaleleri katakulli ile kapanlara döndü. Bir şeyi ya tam yapın ya da komple salın. En basit korsan konusunda Steam linki atıp konuyu kilitliyorsun, 186 kişiye aynı anda satılan hesaplar, çalıntı hesaplar, Windows keyleri havada uçuşuyor. E kardeşim bunların hangisinde üretici 5 kuruş para kazanıyor da birisi yasak diğeri değil?
Aynen öyle hocam diğerine 5-10 TL verince korsan olmuyor ama korsan indirince burada hemen atlıyorlar ''Korsana teşvik yasak'' diye zaten diyenlerin çoğu da korsan indiriyordur, burada beğeni almak için yarışıyorlar.
 
Yönetim evet, hiç umursamıyor forumu.
Bu durumu belki de 30 tane farklı bu gibi konuda yazdım ve birçok etiket attım. Daha önce haksızlığa uğradım (bir ceza yüzünden). O konu hakkında konu açtım sözle bakacağız dediler ben de takip ettim ama ne bir ceza aldı yapan kişi nede bir uyarı.

Çok da umursamıyorum gelip yardımımı yapıyor tartışılacak konularda tartışıyorum ve çıkıyorum. Foruma önceden misafir olarak ziyaret edip okurdum konuları hesap açmaya karar verdim ama eski forumdan geriye hiçbir şey kalmadı.
 
İsim verirsen etiketlemeden direkt raporlayıp bildirirm.

Hesabı kapanır ve daha kimseyi dolandıramaz.
Arkadaş annesinin adını kullanıyor, mesajlaşmalarımız hâlâ duruyor. Açacağım konuya saklıyorum.
Bu konuda 3. sayfadaki mesajlarda arkadaşın etiketi var zaten.
 
Aynen öyle hocam diğerine 5-10 TL verince korsan olmuyor ama korsan indirince burada hemen atlıyorlar ''Korsana teşvik yasak'' diye zaten diyenlerin çoğu da korsan indiriyordur, burada beğeni almak için yarışıyorlar.

Sen bakma onlara.

"Korsono dostok yoktor soz cohool mosunuz" diyenlerin yarısı Torrent dünyasının fatihleri.

Bu saçma ikinci el ilanlarını yasaklasalar iyi olur.
 
Bende zaten bizim @LastRienn i engelledim kendi Game Pass'imi aldım.
Günde 1 TL ediyor zaten.
 
Yönetim forumu böyle umursamazca yönetmeye devam ederse ne olacağı belli.

Sonuç: DH'den hallice yaş ortalaması 9-8 arası dolandırcı dolu forum.

Eski forum en azından 2020 ve 2019 daha iyidir.
 
@351633 ben her türlü korsan indiriyorum RE Village iniyor şu ankim ne derse desin umurumda değil, istediğimi yaparım iki beğeni alacağım diye kasmaya gerek yok.

Yüzlerce kişinin emeği, alın teri ve gözyaşlarıyla geliştirilen oyunu korsan alıp herkesin emeğini hiçe saymak oluyor bu. Eğer bu kadar duygusuzsan sana diyeceğim tek şey yazıklar olsun olurdu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı