Technopat üzerinden dolandırıcılık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hesap satışında yönetim ekibi üyenin profilini dikkatlice kontrol etmeli özellikle ortak hesap satışında.''

Technopat doğrudan sorumlu olmadığı için sorumluluk almıyor sadece "Dikkat edin biz sorumlu değiliz" diyorlar.

Aslen doğrulanması lazım 150 mesaj ve 1 ay çok az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş bir de çok ihtiyacım vardı, ondan dolayı çaldım diyor. Evet arkadaşlar Steam oyunu gerçekten ekmek, makarna gibi temel ihtiyaçlardan😀 Eğer sizin de kenarda köşede Steam oyunu olmayan arkadaşınız varsa temel gıda olarak alabilirsiniz.
zas.png

Arkadaş bir de çok ihtiyacım vardı, ondan dolayı çaldım diyor. Evet arkadaşlar Steam oyunu gerçekten ekmek, makarna gibi temel ihtiyaçlardan😀 Eğer sizin de kenarda köşede Steam oyunu olmayan arkadaşınız varsa temel gıda olarak alabilirsiniz.
Eki Görüntüle 1109371
Aman hocam benim için elzem her sabah 1 tane çalmadan kendime gelemiyorum.

Aslen doğrulanması lazım 150 mesaj ve 1 ay çok az.
Konu açmıştım ama hâlâ yönetim ekibinden cevap gelmedi.

Bu tür tiplerden uzak durmak lazım zaten. Konuyu okuyorum şu anda. Radikal bir karar alacağım.
Bu kararı neredeyse birçok şey için almanız gerekli. Lütfen bir AR-GE kısmı açın ve bizim fikirlerimizi dinleyin. Bu forumda sizler kadar bizde zaman geçiyoruz ve gördüğümüz şeyleri ifade etmek istiyoruz.

Bu tür tiplerden uzak durmak lazım zaten. Konuyu okuyorum şu anda. Radikal bir karar alacağım.

Hocam durum çok saçma.

Kusura bakmayın,
Korsana destek yok diye kasım kasım kasılan forum bu kaçak ilan, anahtar, hediye satışına göz yumuyor.
10 TL'ye sınırsız güya ilan satıyorlar.
Hesap satıyorlar.

Belli başlı ufak oyun heaplarına bir şey demiyorum ama insanların hayalleri ile oynayıp dolandıran bir kitle var.
Yok sınır bilmem ne diye saçma vaatleri var.

10 TL diye 186 kişiye satmış.
1860 TL vurgun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı