Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eğer senin sıkıntın var ise zaten Twitter ve Facebook gibi mecralarda kendisini şikayet edebilirsin zaten bu mekanizma mevcut. Ben yallah arabistan diyeni de savunmuyorum başka şeyler söyleyeni de. Diyorum ki adamın kendi özel hayatı bu beni ilgilendirmez. Gidip fotoğraflarını alıp da ifşa etmek hiç hoş değil... Herkesi kendi yaşamı ilgilendirir demek istediğimin özeti bu.

Yok dostum bunlar yaranmaya çalışıp 'moderatörlük' almaya çalışıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok doğru nedir bu kin diyenler araştırıp öğrenmiyor ki zamanında neler olmuş kaldı ki bizde kin tutanlar nüfusa oranla yüzde 1 vardır ama arab dünyasının her bir ferdi Türkiye'ye kin ve nefret ile bakar.

Dostum çok merak ediyorum, gerçek hayatta annene, şahsına vb gibi ailevi bireylerine küfür, hakaret edilince 'özel hayatı' ,'düşünce özgürlüğü' abi diyor musun gerçekten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu Twitter veya Facebook değil. Herkes kendi düşüncelerini ifade eder ama bizim takıldığımız nokta üslubu. Eğer bu forumda veya herhangi bir platformda bir kural koyuluyorsa ona yöneticiler dahil herkes uymalı. Umarım bu dediklerinin doğru olduğunu düşünmüyorsundur.

Tamam dostum aynen ben'' Moderatörlük '' istiyorum. Ne yazıyorsan yazabilirsin. '' battı balık yan gider '' hadi size iyi eğlenceler ve bol çekiştirmeler.

Bizim atalarımız bizim için kurşun yiyip, kurşun atmış.

Herkes kendi başının çaresine baksın.

Benim vergim filistine gideceğine ülkemde ihtiyacı olana gitsin.

Yani sanki onların ataları hiç bizle beraber savaşa girmedi ya Allah aşkına birazcık savaşlara bakın ya da gidin kitap falan okuyun ama yok ne gerek var ya buradaki bir iki kişinin dediğine uymak varken neden gidip araştırıyım ki .

O zaman ver maaşının yarısını ben onlara ulaştırayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…