Technopat ve Kuralları? (!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin kafasının estiği şeyleri söylemesi mi özgürlük? Eğer burası teknoloji platformu ise 'yallaharabistana, yallah şuraya' tarzında söylemler olmamalı. Forumun sahibi o ise, kendisi de saygı çerçevesinde sözlerini dile getirmelidir. Kesinlikle benim veya başka birinin değerlerine küfredip bizden de sessiz kalmamızı beklememeli. Olmaz öyle şey.

Eğer senin sıkıntın var ise zaten Twitter ve Facebook gibi mecralarda kendisini şikayet edebilirsin zaten bu mekanizma mevcut. Ben yallah arabistan diyeni de savunmuyorum başka şeyler söyleyeni de. Diyorum ki adamın kendi özel hayatı bu beni ilgilendirmez. Gidip fotoğraflarını alıp da ifşa etmek hiç hoş değil... Herkesi kendi yaşamı ilgilendirir demek istediğimin özeti bu.

Herkesin kafasının estiği şeyleri söylemesi mi özgürlük? Eğer burası teknoloji platformu ise 'yallaharabistana, yallah şuraya' tarzında söylemler olmamalı. Forumun sahibi o ise, kendisi de saygı çerçevesinde sözlerini dile getirmelidir. Kesinlikle benim veya başka birinin değerlerine küfredip bizden de sessiz kalmamızı beklememeli. Olmaz öyle şey.

Yok dostum bunlar yaranmaya çalışıp 'moderatörlük' almaya çalışıyorlar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde cevap yazmazdım ama gene sinirlerime hakim olmadım. Yazdıklarımın Recep Baltaş ile alakası olmayacak.

Ben Irak türküyüm. Osman'lı zamanında Arap denen sözde ırkın, Türk askerlerine yaptıklarını gören veya bilen birinden dinleme fırsatı bulsaydınız hak verirdiniz.

Kendileri soykırımın ötesinde, akla ve dini bile sığmayacak kadar vahşice işkence ettiler. Sırf bu yüzünden bu kin ve nefret güdenlerden biri benim.

Keşke, dedemin dedesinden öğrenip, anlatıklarını duysaydınız. Keşke Arap denen kırıntıların Ingiliz'lerin gazına gelip, mezhep çatışmasına gittiklerini ve benim gibi nice insanın Türkiye, Azerbaycan vb. ülkelere bu nedenle göç ettiklerini bilseydiniz.

Dedemin çoğu kez dediği şey şu;

Arap'lar para için dini, yalakalık için petrollerini satar!

Sizin gibi biri için anlam ifade eder mi bilmiyorum ama kendini üstün ırk sanan Arap kırıntıları, hala bizimle ters düşüp sürekli önümüze taş koymaya çalışıyor. Her seferinde kınama, hakaret ediyorlar.

Kusura bakmayın ama;

Kendi öz yurdumda ben miyim garip?
Beni bir köşeye atan utansın.
Eğilmiyor diye, kurdu hor görüp,
İti el üstünde tutan utansın!

Bu kırıntılardan olsa olsa it olur!

Çok doğru nedir bu kin diyenler araştırıp öğrenmiyor ki zamanında neler olmuş kaldı ki bizde kin tutanlar nüfusa oranla yüzde 1 vardır ama arab dünyasının her bir ferdi Türkiye'ye kin ve nefret ile bakar.

Eğer senin sıkıntın var ise zaten Twitter ve Facebook gibi mecralarda kendisini şikayet edebilirsin zaten bu mekanizma mevcut. Ben yallah arabistan diyeni de savunmuyorum başka şeyler söyleyeni de. Diyorum ki adamın kendi özel hayatı bu beni ilgilendirmez. Gidip fotoğraflarını alıp da ifşa etmek hiç hoş değil... Herkesi kendi yaşamı ilgilendirir demek istediğimin özeti bu.

Dostum çok merak ediyorum, gerçek hayatta annene, şahsına vb gibi ailevi bireylerine küfür, hakaret edilince 'özel hayatı' ,'düşünce özgürlüğü' abi diyor musun gerçekten?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu Twitter veya Facebook değil. Herkes kendi düşüncelerini ifade eder ama bizim takıldığımız nokta üslubu. Eğer bu forumda veya herhangi bir platformda bir kural koyuluyorsa ona yöneticiler dahil herkes uymalı. Umarım bu dediklerinin doğru olduğunu düşünmüyorsundur.

Tamam dostum aynen ben'' Moderatörlük '' istiyorum. Ne yazıyorsan yazabilirsin. '' battı balık yan gider '' hadi size iyi eğlenceler ve bol çekiştirmeler.

Bizim atalarımız bizim için kurşun yiyip, kurşun atmış.

Herkes kendi başının çaresine baksın.

Benim vergim filistine gideceğine ülkemde ihtiyacı olana gitsin.

Yani sanki onların ataları hiç bizle beraber savaşa girmedi ya Allah aşkına birazcık savaşlara bakın ya da gidin kitap falan okuyun ama yok ne gerek var ya buradaki bir iki kişinin dediğine uymak varken neden gidip araştırıyım ki :D.

Yani sanki onların ataları hiç bizle beraber savaşa girmedi ya Allah aşkına birazcık savaşlara bakın ya da gidin kitap falan okuyun ama yok ne gerek var ya buradaki bir iki kişinin dediğine uymak varken neden gidip araştırıyım ki :D.
O zaman ver maaşının yarısını ben onlara ulaştırayım. 😉

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı