Şimdi videoyu izledim. Kardeşim yaşındaki birisine saygısızlık asla etmem, herkesin bir konuşma şekli vardır. Kendime yakın hissetmediğim birisini ailem gibi mi görmeliyim? Markalara bir fanboyluğum yok, beni burada tanıyanlar iyi biliyor. Paranı veriyorsan o fiyatta seni üzmeyecek, elinde kalmayacak bir ürün al ki garantilik durum olur ise uğraşma direkt değişimini veya iadeni yap. FuryLevell denilen arkadaş Türkçe ile alakalı konuşuyor, ancak okuması sanırım peltekliğinden kaynaklanıyor ki var olan kelime yerine hayali kelimeler geliyor. Firmaların ürettiği yerleri mi görmek istiyorsun? Buyur Çin'e git bakalım bilindik firmaları rahatlıkla görebilirsiniz. Peki ya marka basılıp satılan ürünlerin fabrikası? Tabii ki bulamazsın, onları ufak çapta fabrikalar üretiyor ki bunlar ne Gamepower ne de Rampage firmasıdır. Zaten bu konu uzatılacak bir şey değil, 18 yaşın altındaki kitlen ile sana iyi sponsorluklar diliyorum. Süper Moderatörüm diye sponsorum ve ya Technopat'ın sponsorluklarını üstleneceğimi düşünmen dahi akıl seviyeni belirliyor. Son olarak Şahin kardeşim, mikrofonun o kadar kaliteli ki bir an hastaneye gidecektim. Umarım sorun yaşamazsın, ayrıca yorum yaptığım konulara bakarsan neden önermediğimi anlarsın. İyi akşamlar umarım görüyorsundur yazdıklarımı, FuryLevell.