Bir de biri Trust Gxt Laban yerine Steelseries Rival 105 almış ve sağ click bozuk çıkmış gelmiş laf atıyor ama Gxt Laban 1-2 yıldır stokta yok diye biliyorum, ilginç

Bir de biri Trust Gxt Laban yerine Steelseries Rival 105 almış ve sağ click bozuk çıkmış gelmiş laf atıyor ama Gxt Laban 1-2 yıldır stokta yok diye biliyorum, ilginç
Hesaplandı
Ben bir markayı savunmuyorum, gayet iyi anlatabildiğimi düşünüyorum. Ben de Technopat' ı seviyorum.Garip bir bakış açısı cidden.Bu güne kadar Technopat hep kaliteli ve kullanıcıları mağdur etmeyen ürünleri incelemeye çalıştı. En azından, bir izleyici olarak, bunu gönül rahatlığıyla belirtebilirim; moderatör yorumu değil bu.
Ayrıca her ürün yelpazesinden sorunu olup, forumumuza gelen kullanıcılara da elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
Hangi markadan olursa olsun, sorunu olan kullanıcılara elimizden geldiğince yardım ediyoruz.
Ama buna rağmen aldığımız eleştiriler üzücü. Cidden üzücü.
Ben durumu sosyal kullanıcılarına bırakıyorum.![]()
Eğer alt kısıma baksaydınız, mesajını tamamen düzenlediğimi görürdünüz. Haksız yere beni küçük düşürmeye hakkınız yok. Ayrıca videoda çok tuhaf davranıyordunuz sebebi neydi? Bana sinir olan bir kitle mi oluştu diyeceğim de zaten var, kolaylıklar diliyorum. Savunduğunuz arkadaşın hiçbir Türkçe kuralına uymadığından emin olabilirsiniz, isterseniz kontrol edebilirsiniz. Mümkünse videoyu kaldırmanızı rica ediyorum, gereksiz bir rahatsızlık hissettim ve gerekli işlemleri yapabilirim. Sonuçta kişiliğimi benden izinsiz bir videoya koymanız yasal olarak suç. Ayrıca hiçbir firma yerli değil bilginiz olsun, sponsor yok diyorsunuz ancak etraf Rampage firması doluydu.Ben bir markayı savunmuyorum, gayet iyi anlatabildiğimi düşünüyorum. Ben de Technopat' ı seviyorum.
Tek soru : Video da yaşanılan olay normal mi? Video da bahsettiğim gibi haksızlık yaşanmış mı?
Haksızlık falan olmadı. Okumadıysanız; Technopat Sosyal Kuralları - Technopat SosyalBen bir markayı savunmuyorum, gayet iyi anlatabildiğimi düşünüyorum. Ben de Technopat' ı seviyorum.
Tek soru : Video da yaşanılan olay normal mi? Video da bahsettiğim gibi haksızlık yaşanmış mı?
Açık olan savaşı görünür hale getirmek için FIGHT yazdım.Bir de video başlığına (FIGHT) yazmış, amacı belli kavga çıkartıp prim kasmak.
Umarım bu konu içine yazılan şeylere cevap vermek içinde video çeker de ünlü olurum.
Hi YouTube.
Gayet normal. Aynı ürünler düzinelerce örnek gösterebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.