Technopat vs Yerli Firmalar adlı video hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi videoyu izledim. Kardeşim yaşındaki birisine saygısızlık asla etmem, herkesin bir konuşma şekli vardır. Kendime yakın hissetmediğim birisini ailem gibi mi görmeliyim? Markalara bir fanboyluğum yok, beni burada tanıyanlar iyi biliyor. Paranı veriyorsan o fiyatta seni üzmeyecek, elinde kalmayacak bir ürün al ki garantilik durum olur ise uğraşma direkt değişimini veya iadeni yap. FuryLevell denilen arkadaş Türkçe ile alakalı konuşuyor, ancak okuması sanırım peltekliğinden kaynaklanıyor ki var olan kelime yerine hayali kelimeler geliyor. Firmaların ürettiği yerleri mi görmek istiyorsun? Buyur Çin'e git bakalım bilindik firmaları rahatlıkla görebilirsiniz. Peki ya marka basılıp satılan ürünlerin fabrikası? Tabii ki bulamazsın, onları ufak çapta fabrikalar üretiyor ki bunlar ne Gamepower ne de Rampage firmasıdır. Zaten bu konu uzatılacak bir şey değil, 18 yaşın altındaki kitlen ile sana iyi sponsorluklar diliyorum. Süper Moderatörüm diye sponsorum ve ya Technopat'ın sponsorluklarını üstleneceğimi düşünmen dahi akıl seviyeni belirliyor. Son olarak Şahin kardeşim, mikrofonun o kadar kaliteli ki bir an hastaneye gidecektim. Umarım sorun yaşamazsın, ayrıca yorum yaptığım konulara bakarsan neden önermediğimi anlarsın. İyi akşamlar umarım görüyorsundur yazdıklarımı, FuryLevell.

Arkadaşlar ne yaparsak yapalım yaranamıyoruz. Aklımda ciddi bir fikir var. Kendi aramızda para toplayıp küçük bir firma kuralım. Cüzi bir ücrete yeni mezun bir mali müşavir ve gümrük sorumlusu ile anlaşır, küçük bir depo/ofis tutar mal çekeriz. Aramızdan birkaçı da pazarlama sorumlusu olur. Ne dersiniz?
Para kasası görevini ben üstlenirim. Herkese ay sonu eşit biçimde dağıtırım (!)

Bu arada:

Videoyu çeken dostumuz, bana hiç sorun gelmedi demiş.

Buraya geliyorlar çünkü. Ve biz de elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. :)
Sorun gelmedi dememiş sorun olduğunda o firmayla görüşüp hallettik yardım ettiler sorun çıkmadı demiş. Tabii ki şurda da yanlış yapmış bu markalar yerli değil. (Ama Rampage bazı ekipmanları Çin' den alıyor Türkiye' de topluyor bu da yerli oluyor.) :)

Adama bir inceleme için onlarca ürün gönderiyorlar adam inceledikten sonra kullanıyor. Üstelik para da alıyor. Bana o kadar para o kadar mükafat verseler ben de markayı kötülemem. Bazı ürünlerinin iyi olduğunu düşünüyorum - %1 kısmı - onun dışında ürünler çok kötü bence. Işık ekleyek makro falan ekleyek mouse yapak demişler ve yapmışlar. Ben de almayı düşünüyordum Sylveon diye bir arkadaş sayesinde almadım önerdiği fareyi aldım çok mutluyum.
Arkadaş demiş ki işte siz sadece Logitech ürününü tanıtıyorsunuz o yüzden öyle diyorsunuz. Sen de Rampage, Gamepower ürününü tanıtıyorsun kardeşim. Sadece para aldığı için tanıtım yapıyor üstüne üstlük biz insanlar boşuna para harcamasın 5-10 TL daha ekleyip yıllarca kullansın diye çabalarken adam 3-5 kuruş para kazanıcam diye onlarca izleyiciyi kötü ürünleri iyi tanıtarak gondikliyor.

Daha önce de Bafır Adam adlı Youtuber'a sallamıştı kendisi, kendince haklı işte boşverin takılsın kendi hayal evreninde. 😂
Ayrıca arkadaş yakın zamanda ürün çıkaracağını belirtmiş belli oldu karın ağrısı. 😂 😂
Of videodaki yüz mimiklerine falan bak yeminle uyuz oldum çok pis.
Bi de Discord'unun reklamını yapmış Allah'ım yarabbim.

Kusura bakmasın kimse, uzun zamandır yönetimle ilgili şikayet etiğimiz bir çok şeyi bam bam söylemiş. Keyfe keder atılan banlar, sırf üyelerin çenesini kapatıp haklı olduğunu düşünerek egosunu tatmin eden moderatörler.
Önemli olmasına rağmen en önemli şey olmadığını tekrar tekrar söylediğimiz halde sürekli Türkçe kuralları bahane edilerek cezalandırılan üyeler. Bahane bile üretmeye gerek görmeden alenen dikdatörlük yapan modaretörler.
Kendi inandığı fikirle uyuşmayan fikre sahip olan üyeye yanlış bilgilendirme atan zihniyet. Halbuki fikirin doğrusu yanlışı olmaz.
Yukarıda yazdığım birçok şey üyelerin başına geliyor ve nezaketle sabırla buradan yapmayın etmeyin diyoruz ama elin oğlu çıkar böyle mahçup eder yapacak bir şey yok.
Elemanı çok sevdiğim söylenemez ama, ya silkelenip kendine gelecek herkes ya da eğri oturup doğru konuşanı saygıyla dinleyecek.

Eyyy Yusnu sen kimsin ya?

Kanalına baktım meraktan, attığı 10 videodan 9 tanesi bu markaların ürünlerinin tanıtımı. Güzel sponsorluk alıyordur bu şekilde. Çocuk yediği cezayı yedirememiş ve gidip buna söylemiş herhalde. Bu arada Şahin'in muhteşem mikrofonu kulaklarımı deldi.

sdfsdfsdffsd.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı