Technopat'a ne veya neler gelmesini istersiniz?

Rapor seçenekleri ve forum kuralları da dahil olmak üzere çoğu yerde görsel yerine resim kelimesi kullanılmış, Türkçe kullanımına önem veren bir sitede böyle bir şey olmamalı.

Bir de üye profilinde, uyarılar sekmesinin yanında raporlarımızı ve bu raporların durumunu görebileceğimiz bir sekme iyi olabilir.

Değişik bir öneri. Faydalı üyeler oylama ile aylık mod yapılabilir oylama ile. Bu sayede oy konuşur, herkesin fikri geçerli olur.

Sadece bir öneri. Linçlemeyin.
Olabilir, yetkileri kısıtlanıp da verilebilir haftalık/aylık olarak. Bu sayede meraklı ve sevilen kişiler, modluğun ne demek olduğunu öğrenir/görür.

Moderasyon da bu kişileri severse kalıcı olarak yapabilir. Askerlik gibi. :D

Bir öneri daha. Lütfen rehberlerde Düzelt tuşunu kullanmayın sayın modlar. Dün yazdığım uzun uzadıya Piston Fresh rehberimde her şeyi bozmuş Düzelt butonu, elle düzelttim. Hayır sorun elle düzeltmem değil. Başka mod düzelt butonunu kullanır, normalde düzgün yazıyı bozar. Sonra başka mod bunu görür bana ceza verir. Lütfen.

Bir öneri daha. Lütfen rehberlerde Düzelt tuşunu kullanmayın sayın modlar. Dün yazdığım uzun uzadıya Piston Fresh rehberimde her şeyi bozmuş Düzelt butonu, elle düzelttim. Hayır sorun elle düzeltmem değil. Başka mod düzelt butonunu kullanır, normalde düzgün yazıyı bozar. Sonra başka mod bunu görür bana ceza verir. Lütfen.
Böyle bir durumda raporlarsanız uyarınız kaldırılır. Mesajınızın geçmişi incelenebiliyor.

Herkesin profilinde kendini tanıtan ifadeler olmasını isterdim. Mesela burada çok kişi teknolojiyle ilgileniyor. Teknoloji üstadı, çevre korumacıysa, Doğanın askeri gibi lakapları da eklenebilmesini isterdim. Konuya göre kişilerin fikrini de sormuş olurduk bu sayede etiketleyerek.
Picapat, kilopat, gigabayt, kilobayt falan sanki askeri rütbe gibi oluyor ve sıkıcı geliyor insana.
Böyle bir şey olmamalı bence çünkü ünvan verilen kişi yanlış bilgi verirse konu sahibi zor duruma düşebilir. Ayrıca forumda belli bir konuda uzman olarak görülen ama o konuların çoğunda kendi zevkine göre bilgi veren kişiler biliyorum. Örnek verecek olursam pastanın sadece süsünden anlayıp aşçıymış gibi dolaşanlar var forumda 🤔

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı