- Makaleler
- 8
Profiline gidip kendini raporlatmak varken tatil sistemi neden?Tatile çıkma konusu tekrar gelse de tatile çıkıp dinlensek.![]()
Profiline gidip kendini raporlatmak varken tatil sistemi neden?Tatile çıkma konusu tekrar gelse de tatile çıkıp dinlensek.![]()
Aaa ben bunu neden düşünmedim? : OProfiline gidip kendini raporlatmak varken tatil sistemi neden?![]()
Bence moderatörleri ıssız adaya götürüp parkur yaptıralım (!)Hatta Acun'u getirelim. Tam ismi okurken hop reklam girsin.
Düşünce olarak güzel fakat kimsenin adaletli bir tercih yapacağını zannetmiyorum.Üyelere özel bir panel olabilir. Oradan moderatörleri oylayabiliriz. Hangisinin kalıp hangisinin gideceğine oyla karar verilir böylece. Yönetim de bu oylara bakarak gerekeni yapar.
Şaka bi' yana ciddi olmam gerekiyorsa foruma da bi' chat sistemi gelmeli. Madem Kural 60'dan dolayı Steam ve Discord adreslerimizi yazamıyoruz, forum chat'i olsun da rahat rahat sohbet edelim.Profiline gidip kendini raporlatmak varken tatil sistemi neden?![]()
Rapora yazarken:Aaa ben bunu neden düşünmedim? : O
Hepsini bir odaya sokalım, ellerine şırınga verelim. Herkes elindeki şırıngaları kendine vursun. Rastgele olarak 1 şırıngaya SARS, Corona vs. hepsini koyalım. Enfekte olan kişi diğerlerine bulaştırmaya çalışsın. Yemek ve su vermeyelim. En sona kalan moderatör olsun.Bence moderatörleri ıssız adaya götürüp parkur yaptıralım (!)
İstersen gaz odasına kilitleyelim, hepimiz rahatlarız. (!)Hepsini bir odaya sokalım, ellerine şırınga verelim. Herkes elindeki şırıngaları kendine vursun. Rastgele olarak 1 şırıngaya SARS, Corona vs. hepsini koyalım. Enfekte olan kişi diğerlerine bulaştırmaya çalışsın. Yemek ve su vermeyelim. En sona kalan moderatör olsun.
O zaman hepsi ölür, moderatör kim olacak?İstersen gaz odasına kilitleyelim, hepimiz rahatlarız. (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.