Metehan GÜNEY
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Öncelikle herkeze merhabalar Technopat ailesi. Konuyu yanlış seçmiş olabilirim kusura bakmayın. Öncelikle tavsiyelerimi söyleyeyim. @Ali Güngör ve @Recep Baltaş sistem videolarını çekerken en ince ayrıntısına kadar çekin. Biliyorum olabildiğince ayrıntı kaçırmamaya çalışıyorsunuz ama arada oluyor işte. Hiçbir şeyi es geçmeyin. Örneğin 1500 TL'lik sistemde işlemci bağlantısı yapacağımız yeri göstermişsiniz,bu bağlantı buraya yapılacak demişsiniz ama o bağlantıyı yaparken ki anı videoya koymamışsınız. İkinci tavsiyem ise her topladığınız sistemde oyun testleri videosunun en başına veya sistemi topladığınız videonun sonuna yapacağımız tüm BIOS ayarlarını koyun. Sistemi toplayan topluyor ama sisteminden %100 alamıyor. Lütfen dikkat edin bunlara. Yanlış anlamayın kanalınızın abonesiyim ve asla kötülemek gibi bir amacım yok. Bir de kendimce bir tavsiye söyleyeyim. Bunu yanlış görebilirsiniz belki ama yine de söyleyeyim. Skylake bir sistem topladığınızda yani overclock edilebilen sistemlerinde BIOS ayarlarını yaparken overclock da edin. Herkes bilgisayarından %100 alsın.
Şimdi bir de size sorum olacak. Ben sizinde bağlantılarınızdan yararlanarak bir sistem topladım. Acaba iyi bir fiyat-performans sistemi olmuş mu?
Okuduysanız ne mutlu bana ve teşekkürler.
Şimdi bir de size sorum olacak. Ben sizinde bağlantılarınızdan yararlanarak bir sistem topladım. Acaba iyi bir fiyat-performans sistemi olmuş mu?
Okuduysanız ne mutlu bana ve teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: