Technopat'a ücretli üyelik sistemi gelmeli mi?

Bunlar bu konu kadar boş değil. İllaki para ödemek istiyorsan git öde. Herkes de sizin kadar para yok.

Kırılacağınızı düşünmedim. Ancak gerçekten kötü bir fikir.
Beğeni ve mesaj sayısı yüzünden, Katkıda Bulunan unvanı yüzünden millet birbirini yiyordu. Böyle bir sitem gelirse savaş çıkar.
Güzel yanıtlarınız için çok teşekkür ederim,İnsanlara bağırmadan kızgın emojisi atmadan ve güzel bir dille anlatabilmenin zor olmadığını bazı arkadaşlara kanıtladığınız için çok teşekkür ederim

Bunun yerine Technopat YouTube kanalına destek vermeniz daha mantıklı olur, forumda üyeler arasında "pleb" konuşmaları dönebilir, forum huzuru bozulur.

Bunlar bu konu kadar boş değil. İllaki para ödemek istiyorsan git öde. Herkes de sizin kadar para yok.

Derin bir nefes alın.
Bu kadar sert olmaya gerek var mı?
Ayrıca şu konuya da açıklık getirelim, ben zengin değilim ve çok bir param yok,
forum gerçekten çok güzel ama gerçekten tadı kaçıyor

Bence de Spotify durumu kesinlikle gelmeli ama paralı sistem biraz sıkıntı çıkarabilir. Onun yerine Youtube'a ücretli üyelik sistemi gelirse hem para verenler de karşılığında bir şeyler alabilir ve iyi içerikler çıkarsa almak isteyenlerin sayısı artacaktır. Kolay kolay kimsenin sadece birkaç özellik için para vereceğini zannetmiyorum.

Bu olursa malum forumdaki arkadaşlar Technopat Sosyal para alıyor, sizi sömürmek istiyorlar gibi sözlere sebep olur.

Saçma bence gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…