Technopat'a ücretli üyelik sistemi gelmeli mi?


Bunlar bu konu kadar boş değil. İllaki para ödemek istiyorsan git öde. Herkes de sizin kadar para yok.
 
Kırılacağınızı düşünmedim. Ancak gerçekten kötü bir fikir.
Ben katılmıyorum bu düşünceye. Halihazırda düşük olan Sosyal'in aktifliği daha da düşecektir, millet sadece yardıma gelip çıkacaktır. Şahsen ben bolca yardım ediyorum, üstüne bir ton toxic insan ile uğraşıyorum, üstüne bu platformda durmak için para ödemek garip kaçar.

Diğer dediğinizde haklısınız ama. Profiller kütük gibi maalesef, hiç özelleştirme yok gibi bir şey. Başka adamın profil fotoğrafı, başka adamın profil fotoğrafı ile aynj olsa bile aynı olsa ruhumuz duymuyor. Belli çözüm, puan, mesaj veya aktifliğe GIF fotoğraf, özel imzalar, GIF banner, özel emojiler (bu özellik Xenforo'da mevcut) gibi şeyler getirilebilir.

Bu arada Spotify fikri başka birinden görülmüş gibi sanki 🥴
Beğeni ve mesaj sayısı yüzünden, Katkıda Bulunan unvanı yüzünden millet birbirini yiyordu. Böyle bir sitem gelirse savaş çıkar.
Güzel yanıtlarınız için çok teşekkür ederim,İnsanlara bağırmadan kızgın emojisi atmadan ve güzel bir dille anlatabilmenin zor olmadığını bazı arkadaşlara kanıtladığınız için çok teşekkür ederim
 
Bunun yerine Technopat YouTube kanalına destek vermeniz daha mantıklı olur, forumda üyeler arasında "pleb" konuşmaları dönebilir, forum huzuru bozulur.
 
Bunlar bu konu kadar boş değil. İllaki para ödemek istiyorsan git öde. Herkes de sizin kadar para yok.

Derin bir nefes alın.
Bu kadar sert olmaya gerek var mı?
Ayrıca şu konuya da açıklık getirelim, ben zengin değilim ve çok bir param yok,
forum gerçekten çok güzel ama gerçekten tadı kaçıyor
 
Bence de Spotify durumu kesinlikle gelmeli ama paralı sistem biraz sıkıntı çıkarabilir. Onun yerine Youtube'a ücretli üyelik sistemi gelirse hem para verenler de karşılığında bir şeyler alabilir ve iyi içerikler çıkarsa almak isteyenlerin sayısı artacaktır. Kolay kolay kimsenin sadece birkaç özellik için para vereceğini zannetmiyorum.
 
Şöyle bir sistem olsa 2.5TL ile 30TL arasında üyelik özellikleri olursa iyi olmaz mı?
Belli başlı çok önemli olmayan özellikler verseniz? Örneğin Spotfiy'da anlık dinlediği müzik, GIF gibi şeyler,
YouTube'dan ve siteden çok fazla bir kazancınız olduğunu düşünmüyorum :)
sırf Technopat'ı desteklemek için özel paket satın alabilecek yüzlerce kişi var, e-evet Technopat olması gereken seviyede değil ve gelişmesini çok isterdim şahsen.
Belki biraz da olsa desteğiimz olur ve konuyu cevaplamadıktan sonra kilitlemezseniz sevinirim, insanların fikirlerini merak ediyorum.

Bu olursa malum forumdaki arkadaşlar Technopat Sosyal para alıyor, sizi sömürmek istiyorlar gibi sözlere sebep olur.
 

Geri
Yukarı