Technopat'ı neden kötülüyorlar?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eskiden çok çok çok daha sertti. @183206 arkadaşımızın paylaştığı resimdeki gibi virgül olmasa hop yasaklama yiyorduk. Özellikle bir soru sorduysak ve yardım etmek isteyen arkadaşlar soru sorduğunda cevap veremiyorduk. Şu an hangi durumdayız bilemiyorum uzun süredir konu açmıyorum. :)
 
Ne yapalım? Ana dilimizi doğru düzgün yazmadıktan sonra adamın problemini nasıl anlayacağız? Bu arada bence ban atmak kötü. 1 saat olur da 1 gün olmaz. Çok geliyor yani. Neyse ki ben şu ana kadar sadece 2 tane ceza aldım.

Kuralların olmadığı herhangi bir şeyde düzensizlik vardır.
---Endymendy 15.

Singapur muydu? Bir ülkede çok sert kurallar var ama adamların eğitim seviyesi inanılmaz yüksekti. Evet bu bir forum sitesi Singapur ile karşılaştırmak pek olmadı ama bence de bazı kuralları çok sert.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amerika forumları bile kıskanıyor Technopat'ı. Yani ben bakıyorum orada konu onaylama diye bir şey yok. Adamlar bildiğin A0 Türkçe yani. Girdim bir foruma adam 1 sayfa yazı yazmış ve 1 tane bile nokta koymamış.
 
Yazım yanlışı olan mesajı alıntılamışsınız. Ben de sizi raporladım hocam. :)
 
Yazım kuralları ve diğer kurallar olmasa forum çekilecek bir yer olmaz. Seviyeli tartışma ortamı oluşmaz. Benim en çok rahatsız olduğum konu: Hayatında daha hiçbir şeyi tecrübe etmemiş, 1 gün bile para kazanmamış, hayatı bilgisayardan ve yemek yiyip gezmekten ibaret zanneden 12-13 yaşında ortaokul çocuklarının fazlaca olması. Ona da bir şey yapabileceklerini zannetmiyorum.
 
DH ve benzeri forumların kullanıcıları burayı kötülüyor. Technopat kullanıcıları ise diğer forumları kötülüyor. İşte bütün mesele bu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı