Technopat'ı Seviyorum Çünkü

Technopat'ı seviyorum çünkü:
  • Sorulan sorular neredeyse cevapsız kalmıyor.
  • Türkçe'ye önem veriyorlar.
  • Videoları çok kaliteli. Kaliteli derken çözünürlükten bahsetmiyorum, içerikten bahsediyorum.
  • Benim için en önemlisi olan ise; Bilgilerimin çoğunu burada öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum. ;)

Technopat'ı Seviyorum Uleen, (Arkadaşlar) Çünkü:

38 yaşındaki ben
Türkçe Kurallarına uygun yazı yazmayı Technopat/ Sosyal'de öğrendim. Hoş heniz yazım yanlışlarımı zaman zaman görüyor olsam da, son bir kaç ay içerisinde büyük yol katettim.

Arkadaşlar, ''Türkçe Yazım Yanlışlarımdan'' dolayı aldığım cezalar ilaç gibi geldi, öyle ki; Kendi yazım yanlışlarımı gördüğüm gibi diğer bir çok kullanıcıların da yazım yanlışlarını görebiliyorum, bu da benim Türkçe'ye oldukça hakim olduğumun kanıtıdır.(y)

''Cezalar Çok Ağır'' adı altında açılan birçok konuda cezaların aslında çok da ağır olmadığının belirtmiştim, bunun nedeni; kişilerin Türkçe Yazım yanlışlarını gördüğüm halde, onların ceza almadığını gördüğüm içindi.:)

Technopat'ı seviyorum çünkü:
  • Türkçe'ye önem ve değer veriyorlar.
  • İnsanların kendi dillerini daha iyi öğrenmelerini sağlıyorlar. Bunun sayesinde milli kültürümüze destek çıkıyorlar.
  • Yüksek mesajlı üyelerin az sayıda mesajlı üyeleri ezmesine ya da onlara değer vermemesine izin verilmiyor.
  • Recep Baltaş ve Ali Güngör onlarca video işleriyle uğraşıyorken zaman ayırıp insanlara yardımcı oluyor.
  • Videolarda anlatacakları şeyi detaylı ve eksiksiz anlatıyorlar.
  • Bilgili ve tecrübeliler.
  • Forumdaki arkadaşlar çok yardımsever ve sıcakkanlılar.
  • Gerçekten bir aile ortamı var.
Daha sayacak çok şey var. Zaten olmasa niye burada duralım ki? :)

Technopat'ı Seviyorum Uleen, (Arkadaşlar) Çünkü:

38 yaşındaki ben
Türkçe Kurallarına uygun yazı yazmayı Technopat/ Sosyal'de öğrendim. Hoş heniz yazım yanlışlarımı zaman zaman görüyor olsam da, son bir kaç ay içerisinde büyük yol katettim.:)

Dur ben şunu alıntı yapayımda ceza yiyeyim, valla ilaç gibi geldi. Bu arada eriğin kilosu 19TL olur mu ya bu ne kardeşim :D

Açıkçası 2 aydır doğru düzgün takip ediyorum. Gözlemlediklerim şu yönde:
Kullanıcı kitlesi genellikle yardımsever .
Sürekli aktif bir kitle mevcut.
Dile özen gösteriliyor. Fakat insanları nokta virgül harf yanlış yazdı diye forumdan yasaklamak bende saçmalık. Geçen başıma geldi. 1 gün yasaklandım. Alabildiğine dikkat ediyorum. Tapatalk kullanıyoruz. Biraz despotluk gibi oluyor. Despot hükümetten şikayet edenlerin aynı şeyi kendisinin yapması daha büyük ironi. Hadi yasakladınız, nedenini bile öğrenemiyorum. Çünkü mesaj atamıyorum sayın çağdaş yöneticiler

Technopat'ı seviyorum, çünkü:
- Samimi ve ilgi çekici anlatım yapıyorlar.
- Kullanıcıların bütçelerini düşünerek fiyat/performans ürünleri inceliyorlar ve öneriyorlar.
- Akıcı ve iyi bir Türkçe konuşuyorlar.
Technopat Sosyal'i seviyorum, çünkü:
- Disiplinli bir portal. (Özellikle @MF 'daki disiplin kimsede yok.)
- Yardımsever yöneticiler ve üyeler var.
- PC konusunda, özellikler zararlı yazılımlardan korunma, güncellik vesaire, hep buradan öğrendim. (Zararlı yazılımlardan korunma ile ilgili bilgiler için @Murat5038 ve @THE_MILLER 'a teşekkür ederim.)

Daha söyleyecek çok söz var ancak aklıma gelenler bunlar. :)

Technopat'ı bazen seviyorum, bazen sevmiyorum. Hem olumlu, hem olumsuz (%50/%50) çünkü:
  • Olumlu olanı: Forumda vakit geçirmek adeta bağımlılığım oldu, gerçekten çok hoş vakit geçirilebiliyor.
  • Olumsuz olanı: Bazı forum hakkındaki görüşler özgürce açıklanamıyor, fırsat tanınmıyor, bazı cezalar haksız yere veriliyor kimse aksini iddaa etmesin dobraya dobra.

Technopat'a katlalı yaklaşık 7 ay oldu. Bu güne kadar sorduğum soruların hiçbiri cevapsız kalmadı. Ayrıca Türkçe yazılarım da düzeldi (diğer forumlarda veya Technopat / Sosyal'de). Birçok bilmediğim konuyu buradan öğrendim. Ayrıca hem Technopat / Sosyal'de hem de "Kafa Ayarı" videolarında hoş muhabbetler var. Sayabildiklerim bu kadar. Technopat gerçekten sevdiğim bir site.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı