Technopat'ın enleri

Lowell1

Decapat
Makaleler
3
Technopat'ın en çok kızgın ifade alan yorumu:

Technopat'ın en çok beğenilen yorumu:

Technopat'ın en absürt isimli kişisi:

Technopat'ın en çok en iyi cevaplar alan kişisi:

Technopat'ın en çok yorum yapılan konusu:

Technopat'ın en yaşlı kişisi:

Technopat'ın en çok uyarı alan kişisi:

Technopat'ın ilk konusu:

Technopat'ın ilk moderatörü:

Son düzenleyen: Moderatör:
Çayı koydum, kaynamasını bekliyorum efendimiz. Bir sonraki isteğinizi önceden tahmin ederek üstün uşaklığımın da bu enlere dahil olması için izinini amade ediyorum efendimiz. Saygılar efendimiz.

Maşaallah hocamızın 25 mesajından 1’isi en iyi cevap, maşaallah maşaallah.
Artık yazım tarafına geçtiğinden Sosyal üzerinde aktif değil ama katkısı bulunan üyeler tarafında ilk sıralarda benim için. Bu denli bilgili kişi görmek çok iyiydi. Eskiden @Fatih Işık vardı bir de. Şimdi o da yazım tarafında. Başka forumlardan ayıran en büyük özelliklerimizden birisi de bilgili kişilerin bol olması :D

Artık yazım tarafına geçtiğinden Sosyal üzerinde aktif değil ama katkısı bulunan üyeler tarafında ilk sıralarda benim için. Bu denli bilgili kişi görmek çok iyiydi. Eskiden @Fatih Işık vardı bir de. Şimdi o da yazım tarafında. Başka forumlardan ayıran en büyük özelliklerimizden birisi de bilgili kişilerin bol olması :D
Bu yüzden bu forumda takılmayı seviyorum, bugün bir konu açtım hemen cevap geldi, seviyorum burayı😘

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı