Arada düzgün rehber veya tartışma konuları açılıyor, o zaman zevkli oluyor forum. Bunun dışında açmam için bir neden bulamıyorum, kaliteyi düşürmemeye gayret etmek lazım.
Geri bildirim göndererek bu durumun çözülmesine yardımcı olabilirsinizHer şey çok güzel, ortam sıcak ve mutlu. Ama moderatörlerin otomatik düzeltme ile hatasız olan yazıları mahvetmeleri çekinilmez oluyor. Bunun için de ya sizin en baştan düzenlemeniz gerekiyor, ya da konuyu raporlayıp düzelttirmeniz gerekiyor.
Evet, zaten bunu metnimde belirttim. Ayrıca bilgilendirmeniz için teşekkür ederimGeri bildirim göndererek bu durumun çözülmesine yardımcı olabilirsinizBizler "Düzelt" butonunu kullandıktan sonra kontrol ediyoruz fakat bazen gözümüzden kaçabiliyor. Bu durumlarda bozulan kelimeleri not alarak, hangi kelimelerin bozulduğunu söylerseniz biz çözeriz
![]()
Güzel bir tanışma hikayesiydi, aramızdaki bağlar çok sıkı bir şekilde güçlendi. XD@Seradotwav & @BalikSushisi'nin burada olması.
Aynen öyle.Güzel bir tanışma hikayesiydi, aramızdaki bağlar çok sıkı bir şekilde güçlendi. XD
Bende etiketlenmiyor.
İlahi güçler acaba bana yardım falan mı ediyor?Bende etiketlenmiyor.![]()
Kodlar değil miydi onlar?İyi yanı kullanıcılar çok samimi. Gerçek hayattaki arkadaşlarımdan bile samimiler.
İlahi güçler acaba bana yardım falan mı ediyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.