Technopat'ta en sinir olduğunuzu şeyler

• "Ben kullanıyorum, sorun yok" diyerek sorun çıkarma potansiyeli yüksek ürünler önerenler,
  • "Teknoloji şans işi" diyerek kaliteli ürün yerine dandik ürün önerenler,
  • Fanboylar,
  • Dinin D'si geçmeyen konuya öyle ya da böyle dini sıkıştıranlar,
    • Bunlar yüzünden çok gereksiz tartışmalar çıkıyor.
  • "Konu dışı bölümüne saçma sapan konular açılıyor" diyenler,
    • Burası teknoloji ağırlıklı konuların konuşulduğu bir forum. Konu dışı bölümüne isteyen istediği konuyu açsın, kime ne! Okumayın, geçin!
  • "AMD çok ısınıyor, Android çok yavaş, iOS çok stabil, macOS'a virüs bulaşmaz"cılar,
  • Kendini çok bilmiş zannedip asıl doğruları söyleyen üyeleri azarlayanlar.
Şu anlık aklıma bu kadar geliyor.

Benim en sinir olduğum şey sizin gibi insanların konu dışı saçma sapan mesajlar yazması yahu kardeşim burası teknoloji forumu garip garip konular açmayın.

Konu dışı konuların açılmaması istense konu dışı diye bölüm konmazdı foruma.

Arkadaşlar lütfen sadece AMD ekran kartı sahibi olup sıkıntı çekerseniz AMD'yi kötüleyin. Diğer ekran kartlarını kullanıp kulaktan dolma bilgilerle marka kötülemeyin. Cidden çok sinir bozucu bir olay bu.

Benim en sinir olduğum şey sizin gibi insanların konu dışı saçma sapan mesajlar yazması, yahu kardeşim burası teknoloji forumu, garip garip konular açmayın.
Konu dışı bölümü yöneticiler tarafından böyle konulara uygun görülmüş, moderatörler bu tarz konulara izin veriyor. Peki siz niye izin vermiyorsunuz?

Arkadaşlar lütfen AMD ekran kartı sahibi olup sıkıntı çekerseniz AMD'yi kötüleyin. Cidden çok sinir bozucu bir olay bu.

Mesela Power Boost PSU var bende alalı 1 hafta olmadı ama sıcaklık değerleri performansı süper. Kötülenmiş ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…