Technopat'ta en sinir olduğunuzu şeyler

• Konuyu başlatan Timurozer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 191
  • Görüntüleme 13.191
Torrent'e korsan denmesi, GNU/Linux'ta her şey kod ile yapılıyor ve GNU/Linux'ta oyun oynanmıyor denmesi.

Android kasıyor diyenler de vardı ama artık yok.
'Android kasıyor' diyen boş yaratıklar oynadığı oyunda FPS kilidi olduğu için Android'e çamur atan Apple fan boylarıdır, zararsızlar.

1-Din ve siyaset yapanlar.
2-Sorununu çözdüğüm bazı kişilerin bir beğeni bile atmaması.
3-Kendi fikrimi söylediğimde veya kesinlik belirtmediğim halde linçleyenler.
4-Bazı moderatörlerin uyarıdan fazla ezmeye çalışması.(Bununla karşılaştım forumda çok ve bazı moderatörler)
5-Fanboylar.
6-Linux’da sırf kod var diye bilip bilmeden konuşan sadece Windows’u savunanlar.
7-Bir konuda ben çözümünü yazdıktan sonra benim cümlemin resmen aynısını yazanlar.😡

Öyle bir şey yok. Konu sahibi senin önerine itibar edip alabilir, sen de kendi zevkine göre önerdiğin için kalitesine bakmamışsındır, ürün bozulur adamın parası boşa gider. Öneri verilirken zevk asla baz alınmamalıdır. Markanın kalitesi, modelin sorunları, özellikleri gibi etkenler baz alınmalıdır.

Benim sinir olduğum şey cahillerin dayatmaları. Kanıta itibar etmemeleri. Ne kadar dil döküp tezini kanıtlasan da fanboyluk sebebiyle dayatması.
Orada demek istediğim benjm tercihim ondan yöneydi ve gayet memnum oldugumu belirtmişim. Sonucta adam bir seyi zorla aldirmiyoruz. Ayrica her ürün bozuk olabilir tamamen sans işi. Ürün cok iyidir ama kargoda kırılır vs.

JD, Gamepower gibi markaları(!) kullanmadan savunan kişiler
Şahsen; GamePower Tinker V2 kullandım. 1.5 yıl dayandı ve efsaneydi, gram sorun çıkartmadı. Rampage KB-R9 kullanıyorum ve 2.5 yıl oldu, arada saçma sapan takılmalar olmaya başladı ama hala daha götürmeyi başarıyor. Kasamın içerisine giren parçalara özenirim ama kasa dışı pek de önemli değil benim için. :)
@292469 destek kalktı, tarayıcıdan giriş yapınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı