Burası sadece teknoloji forumu olabilir. Ama hep teknoloji konuşulacak diye bir kural yok.Benim en sinir olduğum şey sizin gibi insanların konu dışı saçma sapan mesajlar yazması yahu kardeşim burası teknoloji forumu garip garip konular açmayın.
Benim en sinir olduğum şey sizin gibi insanların konu dışı saçma sapan mesajlar yazması yahu kardeşim burası teknoloji forumu garip garip konular açmayın.
Benim en sinir olduğum şey sizin gibi insanların konu dışı saçma sapan mesajlar yazması yahu kardeşim burası teknoloji forumu garip garip konular açmayın.
Konu dışı bölümü yöneticiler tarafından böyle konulara uygun görülmüş, moderatörler bu tarz konulara izin veriyor. Peki siz niye izin vermiyorsunuz?Benim en sinir olduğum şey sizin gibi insanların konu dışı saçma sapan mesajlar yazması, yahu kardeşim burası teknoloji forumu, garip garip konular açmayın.
Arkadaşlar lütfen AMD ekran kartı sahibi olup sıkıntı çekerseniz AMD'yi kötüleyin. Cidden çok sinir bozucu bir olay bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.