Technopat'ta en sinir olduğunuzu şeyler

• Konuyu başlatan Timurozer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 191
  • Görüntüleme 13.139
Tatlı dil kullanmayan boz ayılar var forumda bildikleri varda ilk çağda yaşıyorlar.

İnsanların bir şeyi bildiklerini sanıp aslında hiçbir şeyden haberleri olmamaları. Gerçi çok da sinir olduğum söylenemez. Önce gülüyorum, sonra egomu tatmin ediyorum, en son da kişiye acıyıp başka konuya geçiyorum.

Hayatında hiçbir teknolojik bilgiye sahip olmayıp, üstüne bir de burada hiçbir şey öğrenmeye çalışmayıp insanlara yalan yanlış bilgi verenlere.
Ah ah, sormayın hocam. Bunlar ya gerçekten beyinsiz, ya da insanları tetiklemeye çalışıyorlar. Başka bir sebep göremiyorum.

En nefret ettiğim şey boy konuları bu arada. Altta da hep ton balıklı salata ye diyen biri çıkar.

Yanlış bilgilendirme yapanlar. Moderasyon Ekibi'ne hakaret ve küfür edenler. Turbox vb. markalar önerenler.

Ah ah, sormayın hocam. Bunlar ya gerçekten beyinsiz, ya da insanları tetiklemeye çalışıyorlar. Başka bir sebep göremiyorum.

En nefret ettiğim şey boy konuları bu arada. Altta da hep ton balıklı salata ye diyen biri çıkar.

İyi güldüm ton balıklı salataya. Sonra ton balığının fiyatı aklıma geldi yine keyfim kaçtı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı