Technopat'ta konular neden bu kadar kıt?

Onu anladım ama bende diyorum ki; Yapacak bir şey yok bunu önleyemeyiz. İnsanlar illa ki açacak öyle konular. Ayrıca bende katılıyorum teknoloji anlayışının dar olduğuna.
Belki önlenemez ama çeşitlilik olunca birbirlerini bastırırlar. Misal, 10 teknik destek konusu açıldığı sırada 10 tane de multimedya açılsın.

İhtiyacı olan insanlar yardım alamıyor.

Hayır alanlarda çözüldü diye işaretlemeden çözüldü olmuyormuş. Dedim bak çözümü bu raporladım bana konuyu açan adam çözüldü denmeden olmaz dendi. Adamın geçmişine baktım 3 konu açmış 3 üde çözülmüş ama çözüldü işaretlenmemiş. Bunu da raporladım sonuç 0.Niye uğraşayımki ya da niye uğraşsınlar ki. Bir teşekkür bile edilmeyen ortam da ki kural olarak çözüldü yazılmayanı atacaz yazıyor. Bunu söylüyorsun hala değişen bir şey yok. Sonra diyorsun banane ne uğraşacağım güler geçerim. Ortamın ne olduğundan olacağını herkes bizden daha iyi biliyor. Belki de böyle olsun istiyorlar.

Son düzenleme:
Forum kızlar soruyor formatında işlemiyor. Teknoloji odaklı.
Teknoloji bu kategorilerden ibaret heralde.

Eki Görüntüle 1787715
Açtığım genel olmayan karışık konularda 0 yorum var. mmc.exe hatasınıda kendim çözüp mesaj yazmıştım.
Eki Görüntüle 1787717
Fakat bu gibi temel konularda bol bol mesaj oluyor.
Bilgili üye eksikliği de diyebiliriz ama, zaten kitleye hitap eden kategorilerde yazanlar var ama onların ki de ne kadar düzgün, bilinmez.

Teknoloji bu kategorilerden ibaret herhalde.

Herkes olabildiğince bir şeyler hakkında bilgi veriyor. Mesela ben insanların tercihleri hakkında araştırma yapıyorum.

Teknoloji bu kategorilerden ibaret herhalde.

Bilgili üye eksikliği de diyebiliriz ama, zaten kitleye hitap eden kategorilerde yazanlar var ama onların ki de ne kadar düzgün, bilinmez.

İçecek, yiyecek vb.

Sorundan bahsetmişsiniz ama yönetimin yapabileceği herhangi bir çözüm önerisi sunmamışsınız. Mesela yönetim, siz veya ben bu konuda -bunu düzeltmek adına- ne yapabiliriz?
Açıkcası hocam, Technopat kendi sosyal medyasında vs. ilgilenilmeyen kategorilerde daha çok haber yaparsa belirli bir kitle çekilebilir, tabi o da varsa. Ülke de akıllı'dan çok cahil var, lafımı yanlış anlamayın. Misal Yeni falanca amfi 800 lira satışa sunuldu vs.

Doğrudur, farklı konular üstüne yoğunlaşmış (memurlar.net, turkrock) gibi yerler olsa da, kapsamlı ve kitlesi çeşitli olan bir türk teknoloj, platformu/forumu yok. İşin kökün de sıkıntılar var dediğiniz üzere.

Burada hem teknolojik ürünlerde belli bir seviyede bilgi sahibi olmanın zorluğu ve ekonomik koşullar da mevcut. Bazı spesifik konularda ne benim öğrenecek donanımım ne de sahip olan, bilen, öğrenen kişilerin foruma ayıracak vakti var.

Forum kızlar soruyor formatında işlemiyor. Teknoloji odaklı.

Teknoloji = Hangi ekran ekran kartı daha güçlü, hangi işlemciyi alayımdan ibaret değil maalesef. RAM konusu bile açtığında suratına bön bön bakıp "kankam Corsair eyidir onu al hele" diyen sığ yorumlardan geçilmiyor.

Hayır onu geçtim Technopat'ın kendi açtığı, paylaştığı teknoloji haberlerine bile "zaten alamayacağım için beni ilgilendirmiyor eheheh" diye yorum yapan vasat sürüsü var hani nasıl bir gelişim bekleyebilirsin?

Burada hem teknolojik ürünlerde belli bir seviyede bilgi sahibi olmanın zorluğu ve ekonomik koşullar da mevcut. Bazı spesifik konularda ne benim öğrenecek donanımım ne de sahip olan, bilen, öğrenen kişilerin foruma ayıracak vakti var.

Teknoloji = hangi ekran ekran kartı daha güçlü, hangi işlemciyi alayımdan ibaret değil maalesef. RAM konusu bile açtığında suratına bön bön bakıp "kankam Corsair eyidir onu al hele" diyen sığ yorumlardan geçilmiyor.

Hayır onu geçtim Technopat'ın kendi açtığı, paylaştığı teknoloji haberlerine bile "zaten alamayacağım için beni ilgilendirmiyor eheheh" diye yorum yapan vasat sürüsü var hani nasıl bir gelişim bekleyebilirsin?

Onların çoğu troll ve bence ara sıra temizlik yapılması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı