P400A'dan başka bir şey önermiyorum ki.
sn750'yi de arada önerilebiliyor veya onun yerine SX8200 PRO önerilebiliyor ama gerek olmadığından herkes A2000 tercih ediyor genelde çok daha ucuz olduğundan.
Evet, fazla WD Black ile ilgili bir konu görmüyorum. Maksimum 1-2 kez önermişimdir. İktidar gibi, herkes eleştirmeye korkuyor bu markayı.Aynen öyle. Sanırım bunu söyleyenlerden biri sizdiniz.![]()
Aslında bunun sebebi Samsung olması değil, DRAMless SSD'lerin çöp olması. Ultra 3D, WD Blue ve 860 EVO dışında SATA önermiyorum, çünkü 1 hafta sonra hız düşmesi adında konu görüyorum. Patriot Burst çok önerilmesine rağmen hız kaybı gibi sorunlar olabiliyor. Kronik değil, ancak var.240 GB Apacer, Patriot, Kingston alabileceklere de 120 GB Samsung önerirler hiç şaşırmaz. Sırf bu tipler yüzünden basit bir SATA SSD'ye o paraları veriyor millet bu devirde.
Gülmek için kendimi zorladım ve gülmedim.Hocam Technopat'ta kendim olarak imzamdaki markalı PSu vs.ler geçtiğinde şu görseli atıyorum.
Eki Görüntüle 824363
Hocam bu tıklayınca çılan sansür nasıl koyuluyor?Gülmek için kendimi zorladım ve gülmedim.
Zalman'ı elimden geldiğince öneriyorum. Kaliteli bir marka.
Attığınız kasa da gayet iyi duruyor.
Aynen, 970 EVO'nun 250 GB versiyonu daha iyi. Black 500 GB ve üstünde geçiyor.970 EVO Plus'ın 250GB versiyonu WD Black'tan daha hızlı sanırım.
Satıriçi sürprizbozan var.Hocam bu tıklayınca çılan sansür nasıl koyuluyor?
Hocam bu tıklayınca çılan sansür nasıl koyuluyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.