Technopat'ta neden önerilmediğini merak ettiğim parçalar

Çaktırmayın. Bende ondan öğrendim. 😃

Snowman T6 Ultra var. O da 6 bakır borulu ve 200₺ bandında satılıyor. Bu yüzden bana pahalı geldi.
Bu ürün sadece performans odaklı, bütçesi olana önermem.

Kesenin ağzını açarsan kasmaz. 100 dolar telefon alıyorsun, kötü diyorsun.
Kasıyor diyorum, performansı düşük değil. Adam SP 439 koymuştur, normal. Ondan beklediğim performans belli.
Kendi arayüzünde bile reklam olan Xiaomi alabilirsin. Aaa dur, o da kasıyor.
Reklamlarını kapatabiliyorsun ve bunu ilk telefonu ayarlarken bile soruyor. Kapattıktan sonra hiçbir reklam görmedim, Note 9S'de kasma yoktu. Redmi 7'de kasma yoktu, Note 8'de yoktu, Note 7'de yoktu?
Daha sayayım mı?
Snowman T6 Ultra var. O da 6 bakır borulu ve 200₺ bandında satılıyor. Bu yüzden bana pahalı geldi.
Mesela T6 Ultra da çok underrated soğutucu. Cidden çok iyi bir fiyatı var. Tek eksiği bence bir fanın bazen sesli çalışması belli kişilerde.

Kesenin ağzını açarsan kasmaz. 100 dolar telefon alıyorsun, kötü diyorsun. Kendi arayüzünde bile reklam olan Xiaomi alabilirsin. Aaa dur, o da kasıyor.
Galaxy A10'dan bahsediyorsunuz herhalde. Hiçbir kasma, takılma yaşamadan kullanabilen tek ben miyim?

Reklamlarını kapatabiliyorsun ve bunu ilk telefonu ayarlarken bile soruyor. Kapattıktan sonra hiçbir reklam görmedim, Note 9S'de kasma yoktu. Redmi 7'de kasma yoktu, Note 8'de yoktu, Note 7'de yoktu?
Dosya yöneticisindekiler de dahil mi? Model söyle kasıyor dediğin. Öyle baştan aşağı sıralamayla olmuyor. Kasma dediğin ne? Mi 9SE kullanıyorum, Galaxy A10 gibi "kasıyor".
Galaxy A10'dan bahsediyorsunuz herhalde. Hiçbir kasma, takılma yaşamadan kullanabilen tek ben miyim?
Techno'ya söyle.

Forumdan öneri istenme sebebi bu. Herkes piyasadaki her üründen haberdar olmayabilir. Bilseler önerirlerdi muhtemelen. Birisi X'i önerir, başkası ondan daha iyi Y'yi önerir, sen Z'yi önerirsin, bir başkası da Z'den daha iyi ve ucuz L'yi bulur atar. Forum işte.

Forumdan öneri istenme sebebi bu. Herkes piyasadaki her üründen haberdar olmayabilir. Bilseler önerirlerdi muhtemelen. Birisi X'i önerir, başkası ondan daha iyi Y'yi önerir, sen Z'yi önerirsin, bir başkası da Z'den daha iyi ve ucuz L'yi bulur atar. Forum işte.

Konu ile alakası olmayan mesajlar yazmasak? Sensei hocam sizin mesajlarınız neden agresif çoğu zaman? Yani pozitif olduğunuz bir mesaj yakalayamadımda 😀 bu arada @BerkayZ87hocam elinize sağlık güzel bilgilendirmeler olmuş.

Forumların en sevdiğim yanı.
Elinize sağlık hocam.

Ayrıca Trust GXT 180 zaten öneriliyor, P400A'nın önerilmemesinin sebebi ise benzer fiyata Battlecruiser bulunması.

Diğerleriyle ilgili, haklısınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı