Technopat'ta sevmediğiniz konu yorumları neler?

Evet soru başlıkta. Technopat'ta en gıcık olduğunuz tip hangisidir? Benim "korsana destek yok konu kilitlensin" diyenler. Bir ara SonOyuncu ile ilgili konu açmıştım ve yine birisi böyle bir şey yazdı ve konum kilitlendi. SonOyuncu korsan değildir. Adam kendi Client'ini yapmış bu korsana girmez bence.

SonOyuncu korsana giriyor maalesef siz para ödemeden oyun oynayabiliyorsunuz.

Sorunuza gelirsek adamın 1 MB RAM'i olsa bile Windows önerenler vallahi görünce bu evrene niye geldim diye her defasında sorguluyorum.
 
Vatanseverlik ile ırkçılık arasındaki farkı anlamayanlar. Müslümanlara saygı duymayan çakma ateist tipler, ateistlere saygı duymayan tatlı su süslümanları; canı sıkılana, başı ağrıyana kedisi ölene yazılım programlama öğren diyenler; hahahah'cılar...
 
Sürekli "konu açmak yerine Google'da araştırın" diyenler. Google'da araştıracaksam neden Technopat Sosyal var o zaman? Bunları gereksiz mesaj olarak değerlendirmeliler bence. Soruyu cevaplayacaksan düzgün bir şekilde cevabını yaz, boş yapacaksan hiç yazma.

Bunu ileri taşıyan çok var. Google'da yazsa karşısına hemen çıkacak bilgileri gelip buraya yazıyorlar. Utanmasalar matematik işlemleri için sosyali kullanacaklar.
 
Hasta olanların konu açması
Örnek: Karnım 3 gündür ağrıyor kramp giriyor ne yapmalım
9 gündür kolum ağrıyo neden acaba ?
Boyum en fazla ne kadar olur
Herhalde kolum kırıldı

Bu gibi konulara acayip sinirleniyorum kardeşim biz doktor muyuz? Bize soracağına doktora git.
 
Bunu ileri taşıyan çok var. Google'da yazsa karşısına hemen çıkacak bilgileri gelip buraya yazıyorlar. Utanmasalar matematik işlemleri için Sosyal'i kullanacaklar.
Sosyal'de açtığımız her bir konu başkalarının arama sonuçlarına kaynak olarak çıkıyor. Yani internette aramak yerine burada konu açarak bile birilerine katkı sağlıyoruz aslında. Tabii 10.000 kere sorulmuş şeyin konusunu açmak da doğru değil ama bu tür konulara "Google'da arayın" gibi katkı sağlamayan yanıtlar vermek yerine rapor sistemi kullanılsa çok daha doğru olacaktır.
 
Düşük sistemlerine Windows işletim sistemi önerisi isteyenlere bile "Linux kullanın" diyenlere gıcık oluyorum.
Adam Windows işletim sistemi istiyor. Sen adama "Linux kullan" diyorsun.
Kimse Linux kullanmak zorunda değil.
Bu çok saçma değil mi?
Kimse Linux kullanmak zorunda değil ama Linux kullanırsa fayda görecek insanlar var. Konu sahibinin işine yaramasa bile aynı konuya rastlayan başka insanların işine yarayabilir.
 
Herkesin fikrine saygım var fakat bazıları resmen kendisine küfür ettirmeye çalışıyor.

Genel olarak liste yapsam.
  • Basma kalıp ürün öneren.
  • Troll konu veya mesajların hepsi.
  • Son olarak boyum uzar mı konusuna kesin cevap verenler. Yok arkadaş biz kahinsek söyleyelim.
  • İnsanları tahrik edecek mesaj atanlar.
  • Siyasi Troller.
Bu kadar değil elbet ama genel olarak sinirimi bunlar bozuyor.
 

Geri
Yukarı