Bu konuyu hatırlayıp sinirlendim şu an.Beyler nasıl hacker olurum.
13 yaşındayım yaşıtlarım 175 ben 155im ablam 140 ben 180 olur muyum?13 yaşındayım, boyum uzar mı?
Güzel örnekler:
Ekran kartını çıkarıp sistemi oyun indirmeye bırakılır mı?
Merhaba, şimdi ben PC açıkken ekran kartı güç kablosunu cıkartsam sorun olur mu? 8 saat boyunca sadece Steam üzerinden oyun indireceğim .PC'den görüntü almayacağım.www.technopat.net
Çözüldü: Crackli oyun laptopu garanti dışı bırakır mı?
Crackli oyun yüklemek laptopun garanti dışı bırakır mı?www.technopat.net
3. kattan düşen SSD sorun çıkarır mı?
Küçük kardeşim (5 yaşında) SSD'yi USB dönüştürücü ile bağlarken aldı camdan aşağı attı ve sert şekilde yere düştü. Gittim aldım geldim içinde oyunlar falan vardı açtım oyunu dosyalarda bozulma var mı diye oyun sorun çıkarmadı ama hızında ciddi düşüş var 500 küsur mB/sec iken şu an 130 mB/sec...www.technopat.net
YouTube'daki şeylerin orada olmadığı, üstüne bir de para verdiğiniz dandik uygulama."Spotify nedir?"
Driverlarınız güncel mi?Bu son dönemlerde sanki insanlar soru sormak için soruyor gibime geliyor. Bazı sorular o kadar saçma ki okurken sinir krizi geçirmek mümkün. Bari boşu boşuna açmış olmayayım. Sizlere bir sorum var: Nefes alırken burun kullanılır mı?
Hayır, 23.25.2 sürümünde Wattman yiyorum(!)Driverlarınız güncel mi?
Driverlarınız güncel mi?
(Y) Konu:Bilgisayardan duman geliyor!Hayır, 23.25.2 sürümünde Wattman yiyorum(!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.