Zaten kurallara uygun değil. Konunun önceden açılıp açılmadığına bakması lazım.
Çözümlenemeyen konuların, tekrar açılmasında bir sakınca yoktur.
Zaten kurallara uygun değil. Konunun önceden açılıp açılmadığına bakması lazım.
Bence daha zor. Başlığı yazıyorsun. Bahsettiğin konuyu alta yazıyorsun. Konunun onaylanmasını bekliyorsun. Cevapları okuyorsun ve anca sorununu çözebiliyorsun.İşine geliyor çünkü, orada konu oluştur tuşuna basmak daha kolay.
İşte bu zihniyete hastayım bende lütfen kusura bakma...Kimsenin ne konu açtığı seni ilgilendirmez. Kurallara uygun olduğu takdirde, istenilen bütün konular rahatlıkla açılabilir. Bilinen şeylerin konu açılması, beyin fırtınası yapılması içindir. Akıl akıldan üstündür.
Beyin fırtınası mıKimsenin ne konu açtığı seni ilgilendirmez. Kurallara uygun olduğu takdirde, istenilen bütün konular rahatlıkla açılabilir. Bilinen şeylerin konu açılması, beyin fırtınası yapılması içindir. Akıl akıldan üstündür.
Açtığım konulara bakarsan, beyin fırtınasının anlamını bildiğimi anlarsın.Beyin fırtınası mı
Tartışma yapmak istiyorum lakin beyin fırtınası için farklı konularla ilgilenmeni ve seçmeni tavsiye ederim arkadaşım.
Bilmeyen olmamaz mı, anlayamıyorum?Birazcık hak veriyorum. Format nasıl atılır diye çok konu açılıyor.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.