Technopat'ta sorulan soruların çoğunun gereksiz olması

• Konuyu başlatan qelos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 92
  • Görüntüleme 5.366
İnsanı deli eden soru ilk ona oynayacaklardan birkaç tanesi:

VirusTotal güvenli mi?
Avast güvenli mi?
Chrome güvenli mi?
Kaspersky güvenli mi?
Firefox güvenli mi?
OBS güvenli mi?

Bilinen şeyleri de sormaları ayrı garip. Yani Kaspersky, Firefox niye güvenli olmasın? Bazen "Technopat güvenli mi?" diye konu açılacak mı, düşünüyorum.

Forum mantığı bu zaten, gereksiz şeyler de sorulacak ki etkileşim alacak, çok takıyorsunuz sadece.
Forumun mantığının bu olduğunu zannetmiyorum. İnsanların bilgiye ulaşabilmeleri için tarayıcılar var. Forumlar ya tartışmak için açılır ya da insanlar bu tarayıcılarda ulaşamadıkları bilgilere diğer insanların tecrübeleri ve deneyimleri yardımıyla ulaşabilsin diye. Mesela kulaklık tavsiyesi. Uygun bütçeyle bilgisayar toplama. Alınacak olan ürünün kalitesini sormak. Gibi gibi.

Forumun mantığının bu olduğunu zannetmiyorum. İnsanların bilgiye ulaşabilmeleri için tarayıcılar var. Forumlar ya tartışmak için açılır ya da insanlar bu tarayıcılarda ulaşamadıkları bilgilere diğer insanların tecrübeleri ve deneyimleri yardımıyla ulaşabilsin diye. Mesela kulaklık tavsiyesi. Uygun bütçeyle bilgisayar toplama. Alınacak olan ürünün kalitesini sormak. Gibi gibi.
Kulaklık tavsiyelerine herkesin tüm kulaklıkları deneyip tavsiye ettiğini mi sanıyorsunuz? Kişinin bütçesine göre o bütçede en çok bilinen, adı sanı duyulmuş, güvenilirliğini kanıtlamış kulaklıkları öneriyorlar, bunun için bir bilgiye gerek yok mesela, hâlâ çok takıyorsunuz dediğim gibi, bırakın insanlar istedikleri konuları açsınlar, bu aralar bu tür konuları çok görüyorum.

Bruh oldum.

Dosya Ekleri

• images.jpeg
    images.jpeg
    28,3 KB · Görüntüleme: 30
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı