Hocam ama Berkehan Çepni vakası artık çok klasik olmaya başlamadı mıBerkehan Çepni Vakası
Lan recep senin amını sikiyim Dx10 uyumlu bir hile yapta ver bize sen oynadınmı tmm gerisine karışma sikimin tepesi orospu cocugu bok gibi paran var sikilmiş it olmayanlar ne yapacak ha birde cod a benzemesin konusuna gelelim Activision senin ananın amına kosun oç götregin kavsagı - - -...www.technopat.net
Sinirden anakart parçaladım
Elime anakart battı. Sinirden parçaladım. Nasıl olmuş? Anakart üzerinde yapılan deneyler: Üstünde zıpladım. Dezenfektan ve gres yağı sürdüm. Üstünden araba ile geçtim. 6 metreden aşağı attım. Balyoz ve levye ile vurdum.www.technopat.net
Ekranı Isırdım
Arkadaşlar, PUBG oynarken aracım birden patladı, ben de ekranı ısırdım. Dış camda bir şey yok ama panel komple dağıldı. Bana 15.6 laptop paneli önerir misiniz?www.technopat.net
HocamBilgisayardan gelen yanık kokusu
Ya dün akşam eve misafir çocuğu geldi. Bilgisayarımda oyun oynamaya başladı ben de bir hava alayım diye dışarı çıktım. 30dk sonra geldiğimde ne göreyim! Çocuk masama koltuğuma bilgisayarın kasasının içine anakarta her yere işemiş. PC'yi de açık bırakıp gitmişler. PC'den tuhaf tuhaf sesler...www.technopat.net
Bu da iyidi hocam.Okulda mahsur kaldım
Okulun onunden gecerken kapisini acik gordum gireyim dedim okulumu ozlemistim, en ust kata sinifima ciktim. Aşağıya indigimde kapi kilitlenmisti, once belki biri fark eder diye bekledim. Gelen giden yok, okulda sabit telefon var mı diye bakmaya basladim, her yeri aradim. Polisi veya ailemi...www.technopat.net
"Moderatör olmak için kaç mesaj gerekiyor?" adlı konunun sahibinin profiline giremiyorumBen korsancıyım!
Mastürbasyon yaptım ve penisim şişti
https://www.technopat.net/sosyal/konu/iliski-sirasinda-kondom-yirtildi.2103462/
GeForce 210 Sistem Twitch için yeterli mi?
Recep abi soru sorucam
Selamın aleyküm Recep ağabey
1
5
Moderatör olmak için kaç mesaj gerekiyor?
Bir moderatörü nasıl engelleyebilirim?
Bora Dere moderatörlükten istifa etsin
uPlay crash sorunu
İlk kez ciddi bir kavga yapacağım
Göze sperm kaçarsa ne olur?
Laptop şarjda hep %31
Bilgisayardan gelen yanık kokusu
Nasıl gizemli olabilirim?
Konu dışı Recep Baltaş
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.